Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Mε 60 μαχαιριές σκότωσε τον αδερφό του

Σήμερα οι κηδείες των δύο αδερφώνΣκότωσε τον μικρότερο αδερφό του και μετά αυτοκτόνησεΤραγική φιγούρα η αδερφή των δύο νεκρών«Δεν το χωρά ο νους μου», δηλώνει φίλος του 21χρονου θύματος

Συγκλονισμένη είναι η Κρήτη από την οικογενειακή τραγωδία που έλαβε χώρα τη Δευτέρα, στο Ρέθυμνο, όταν ένας 27χρονος σκότωσε τον αδερφό του και αμέσως μετά αυτοκτόνησε.

Ο 27χρονος δράστης, σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε και σκότωσε τον αδερφό του με 60 μαχαιριές.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, ο οποίος εξέτασε τη σορό του άτυχου 21χρονου, είναι σοκαριστικό.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ekriti.gr ο ιατροδικαστής, το θύμα της τραγωδίας φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα. Συγκεκριμένα, δέχθηκε μαχαιριές στα χέρια, στον λαιμό, στο θώρακα, καθώς και σε όλο του το κεφάλι, ενώ συνολικά στο κορμί του άτυχου 21χρονου εντοπίστηκαν, σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη, πάνω από 60 μαχαιριές γεγονός που δείχνει τη μανία με την οποία δολοφονήθηκε το θύμα.

Στη φωτογραφία, αριστερά φαίνεται ο 21χρονος Αποστόλης που σκοτώθηκε από τον αδερφό του ο οποίος φαίνεται στα δεξιά της ίδιας φωτογραφίας. Ο 27χρονος δράστης κλείδωσε τον αδελφό του στο δωμάτιο και κατέβηκε σε αποθήκη, όπου κατανάλωσε υγρά μπαταρίας, ίσως και φυτοφάρμακο, ποντικοφάρμακο και άλλα δηλητηριώδη σκευάσματα σε ταμπλέτες.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Τα δύο αδέρφια τσακώνονταν συχνά και ο 27χρονος κλείδωνε τον αδερφό του στο δωμάτιο για να μην αντιδικήσει, μετά τις επιθέσεις του. Αυτή τη φορά, κλείδωσε την πόρτα με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του μικρότερου αδερφού του.

Αργότερα, συνειδητοποιώντας τι έχει κάνει, αποφάσισε να αυτοκτονήσει με δηλητηριώδεις ουσίες, ενώ ο 21ος ετών αδελφός του, άφηνε την τελευταία του πνοή από την ακατάσχετη αιμορραγία. Ο 21χρονος άνδρας μεταφέρθηκε νεκρός στο γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ ο 27χρονος κατέληξε μετά από προσπάθεια ανάνηψης, όπως διευκρίνισε ο διοικητής ΓΝΡ, Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Δείτε επίσης: Οικογενειακή τραγωδία στο Ρέθυμνο – Σκότωσε τον αδερφό του και μετά αυτοκτόνησε με φυτοφάρμακο

Τραγικές φιγούρες οι γονείς αλλά και η αδερφή των θυμάτων.

Ο λόγος που σκότωσε τον αδερφό του

Ο 21χρονος μόλις είχε επιστρέψει από διακοπές στη Θεσσαλονίκη.

Τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες συζητούσε με τον πατέρα του για να κινηθεί διαδικασία αναγκαστικού εγκλεισμού σε ψυχιατρικό ίδρυμα του μεγαλύτερου αδελφού που είχε νοσηλευθεί και κατά το παρελθόν, αλλά αρνούνταν να λάβει την θεραπευτική αγωγή του. Εικάζεται ότι ο 27χρονος είχε αντιληφθεί, ότι θα κινούνταν αυτή η διαδικασία και προέβη στο άγριο έγκλημα.

«Δεν το χωρά ο νους μου αυτό που συμβαίνει», λέει συντετριμμένος ένας από τους καλύτερους φίλους του άτυχου 21χρονου που δολοφονήθηκε από τον αδερφό του, «γνωρίζαμε ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του είχε προβλήματα, αλλά δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι θα έφταναν μέχρι εκεί».

Δείτε τις δηλώσεις του διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου, αλλά και κατοίκων της πόλης.

Πληροφορίες από neakriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα