Στην 113 Πτέρυγα Μάχης στη Θεσσαλονίκη ο Καμμένος (εικόνες)

Το έργο των ιπτάμενων και των τεχνικού προσωπικού των πυροσβεστικών αεροσκαφών εξήρε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην τεχνική βάση και τη Μοίρα των πυροσβεστικών αεροσκαφών, στην 113 Πτέρυγα Μάχης στη Θεσσαλονίκη, μετά την 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο.

«Θέλω να συγχαρώ τους ιπταμένους, οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα σε όλο τον κόσμο -και με τις διεθνείς αποστολές, πέρυσι στο Ισραήλ,

φέτος στην Αλβανία -αλλά και το τεχνικό προσωπικό που έχει καταφέρει τέτοιες διαθεσιμότητες και αποτελεί και αυτό παράδειγμα σε όλον τον κόσμο. Εκ μέρους όλου του ελληνικού λαού τούς ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε, γιατί οι πυρκαγιές που βιώσαμε τις τελευταίες ημέρες στα Κύθηρα και αλλού είναι μία κατάσταση που τη βιώνει κανείς ως μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

«Το έργο τους το αναγνωρίζει όλος ο ελληνικός λαός, χωρίς καμία εξαίρεση. Αυτοί που νομίζουν ότι θα συνεχίσουν την πολιτική των σημαιών που τις παίρνουν οι άνεμοι στις βραχονησίδες αποτελούν τις εξαιρέσεις», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος διαβεβαίωσε: «Θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να παρέχουμε όλη την τεχνική βοήθεια, την οποία χρειάζονται τα μέσα για να μπορούν να λειτουργούν σε καλύτερες συνθήκες».

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα