Στη Λίβερπουλ ο Φαν Ντάικ – Η ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία (εικόνα)

Στη Λίβερπουλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βιργκίλ Φαν Ντάικ, που γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Happy end για την Λίβερπουλ θα έχει το σίριαλ της απόκτησης του Βίργκιλ Φαν Ντάικ καθώς ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ προσέφερε συνολικά 85 (!) εκατομμύρια ευρώ για χάρη του ολλανδού αμυντικού, ικανοποιώντας τα οικονομικά “θέλω” της Σαουθάμπτον.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο

ποσό αποτελεί ποσό-ρεκόρ για μεταγραφή αμυντικού, με τον Κάιλ Γουόκερ να κατέχει τα πρωτεία από το περασμένο καλοκαίρι όταν και η Μάντσεστερ Σίτι αναγκάστηκε να βγάλει από ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 65 εκατομμύρια ευρώ.

Λίβερπουλ και Σαουθάμπτον βρίσκονταν σε συνεχείς συζητήσεις το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, την Τετάρτη, επιτεύχθηκε το οριστικό deal για τη μεταγραφή του 26χρονου. Έτσι, οι κόκκινοι είναι αυτοί που αναδεικνύονται νικητές στην άτυπη κούρσα απόκτησης του ολλάνδού στόπερ για τον οποίο είχε δείξει ζεστό ενδιαφέρον και η Μάντσεστερ Σίτι.

Το ποσό που θα σπαταληθεί για χάρη του 26χρονου αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ «ισοφαρίζοντας» τη μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου από την Έβερτον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην κορυφή βρίσκονται φυσικά τα 110 εκατομμύρια που είχαν δαπανήσει οι «κόκκινοι διάβολοι» για τον Πογκμπά.

Τέλος, όπως γνωστοποίησε η Λίβερπουλ ο Φαν Ντάικ θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό “4”.

Liverpool Football Club can confirm they have reached an agreement with Southampton for the transfer of Virgil van Dijk.

Full story: https://t.co/tJy9vsGOen pic.twitter.com/L17A7UwqaU

Liverpool FC (@LFC) 27 Δεκεμβρίου 2017

Πηγή: Sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα