Σπαραγμός στην κηδεία του συνταγματάρχη Αδάμου στην Καρδίτσα (εικόνες)

Θρήνος στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας που αποχαιρέτησε τον 50χρονο συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου που σκοτώθηκε στην μοιραία πτώση του ελικοπτέρου Χιούι στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Παλαιοκκλησίου, στο χωριό όπου έμεινε τα τελευταία χρόνια με την σύζυγο και τα τρία παιδιά τους. Στους επικήδειους που εκφωνήθηκαν, από τον Κίμωνα Καλεντερίδη, συνταγματάρχη, αρχηγό της τάξεως ’89 στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοκκλησίου, Χρήστο Μπάγκο, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο ήθος

του Θωμά Αδάμου, την τιμιότητα, την εργατικότητα, την καλοσύνη και την προσφορά του.

Ο Θωμάς Αδάμος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας και είναι πατέρας τριών παιδιών. Διέμενε στην Καρδίτσα και καθημερινά πήγαινε για δουλειά στη Λάρισα. Η σύζυγό του, Ολλανδικής καταγωγής, Αδάμου – Kraaijenbrink Klaasje J.J. Είναι παιδίατρος – νεαγνολόγος και έχει ιατρείο στην Καρδίτσα.

Το παρόν στην κηδεία δίνει η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας με επικεφαλής τον Υπουργός Άμυνας Πάνο Καμμένο, τον Υφυπουργό Δημήτρη Βίτσα, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ευ. Αποστολάκη και τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.

Πηγή φωτογραφιών: alithianews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα