Σπάνιο ντοκουμέντο: Ο Κυριάκος μιλάει με τον εξωγήινο φίλο του (εικόνα)

Μπορεί για τους περισσότερους η συγκεκριμένη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έρχεται από Θεσσαλονίκη, να φαντάζει εντελώς ακατανόητη, για όποιον γνωρίζει όμως τις εξωγήινες συναναστροφές του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, μόνο από τα σύννεφα δεν θα πρέπει να πέφτει.

Δείτε επίσης: Ο Μητσοτάκης επικαλείται εξωγήινους για τη διάταξη για τα 15 έτη (video)

Και μπορεί όλοι εμείς οι κακόπιστοι να μην πιστεύαμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει φίλο εξωγήινο που υπαγορεύει σε εφήβους

να προβούν σε επαναπροσδιορισμό φύλου, το σπάνιο ντοκουμέντο όμως που μας έρχεται από τις εναρκτήριες διαδικασίες του 7ου Προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύει αυτό ακριβώς.

Ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όντως έχει εξωγήινο φίλο (δεν ξέρουμε αν είναι ο ίδιος του Υμηττού, ή αν υπάρχει και θεσσαλονικιός) και μάλιστα συνδιαλέγεται μαζί του μπροστά σε τόσο κόσμο.

Δείτε επίσης: «Ψάχνονται» για νέο πατριωτισμό στη ΝΔ – Τι «έβγαλαν» οι ερωτήσεις

Όπως λοιπόν φαίνεται, ο αρχηγός της ΝΔ κάθεται στην πρώτη σειρά, δίπλα δίπλα με τον Άδωνη Γεωργιάδη και παίρνει μία πραγματικά ακατανόητη πόζα. Ακατανόητη για τους πολλούς. Γιατί για όσους ξέρουν… ο Κυριάκος είναι πολύ μπροστά. Πλανήτες μπροστά.

Παρόλα αυτά, εμείς ως altsantiri.gr δίνουμε κι άλλες εναλλακτικές, πέρα από τη μακράν πειστικότερη περί εξωγήινου, για αυτή την ακατανόητη φωτογραφία. Διαλέγετε και παίρνετε:

α. Μιλάει στον φανταστικό φίλο του, τον εξωγήινο ντε

β. Κάνει ότι μιλάει στον φανταστικό φίλο του για να αποφύγει τον Άδωνη που του έχει κολλήσει βδέλλα

γ. Μιλάει με bluetooth στο τηλέφωνο (λίγο βαρετό)

δ. Διερωτάται: Ποιανού να είναι το επόμενο σπίτι που θα βάλω τη Μαρέβα να αγοράσει;

ε. Πόση διαφορά να δώσει άραγε η επόμενη δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ στη ΝΔ;

Keywords
Τυχαία Θέματα