Σε συναγερμό οι αρχές για τη μικρή Μαρία που εξαφανίστηκε το Πάσχα

Άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες των αρχών για τον εντοπισμό της Μαρίας – Ειρήνης Πρίντεζη, ενός τρίχρονου κοριτσιού που εξαφανίστηκε ανήμερα το Πάσχα στην περιοχή του Σκαραμαγκά.

Όπως λέει ο πατέρας του κοριτσιού, «το παιδί βρισκόταν σε ένα νεκροταφείο αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Σχιστού, μαζί με εμάς και έπαιζε με τον αδερφό του. Ξαφνικά εξαφανίστηκε»

«Ξαφνικά και ενώ τα βλέπαμε να παίζουν μαζί με άλλα παιδάκια, μέσα σε δευτερόλεπτα αφαιρεθήκαμε, γιατί κάτι συζητούσαμε και η μπέμπα εξαφανίστηκε. Έχουμε

τρελαθεί… Πήραμε την Αστυνομία, το Χαμόγελο του Παιδιού, όλοι είναι εδώ σαρώνουν την περιοχή. Προσευχόμαστε να βρούμε το κοριτσάκι μας, βοηθήστε μας» συμπλήρωσε ο πατέρας της μικρής Μαρίας, Αντώνης Πρίντεζης.

Ο πατέρας του κοριτσιού κάνει δραματική έκκληση σε οποιονδήποτε μπορεί να δώσει πληροφορίες για την εξαφάνιση. «Η Μαρία φορούσε ροζ αμάνικο μπλουζάκι, ροζ παντελόνι και ροζ παπούτσια».

Η Μαρία- Ειρήνη Πρίντεζη έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,00 μέτρο και ζυγίζει 22 κιλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες της αστυνομίας έχουν επεκταθεί σε κοντινούς καταυλισμούς Ρομά, αλλά και στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στο Σκαραμαγκά.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις) 116000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα