Σε γιορτινό κλίμα τα Τρίκαλα – Άνοιξε ο 7ος «Μύλος των Ξωτικών» (εικόνες)

Σε γιορτινό κλίμα από σήμερα τα Τρίκαλα, με ανεπίσημη έναρξη, για το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, τον 7ο «Μύλο των Ξωτικών», ενώ στις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου έχει προγραμματιστεί από τον Δήμο και την εταιρία e-trikala η φωταγώγηση του μεγαλύτερου, στην Ελλάδα, φυσικού Χριστουγεννιάτικου δένδρου, στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.

Την ίδια στιγμή, τον διαγωνισμό για την καλύτερη στολισμένη βιτρίνα καταστήματος ανακοίνωσε ο Δήμος

σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, σε μία προσπάθεια να τονωθεί το εορταστικό κλίμα αλλά και η κίνηση στην εμπορική αγορά.

Φέτος ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 4 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί με τη λήξη του έτους, με βραβεία που θα δοθούν στους τρεις πρώτους ιδιοκτήτες καταστημάτων που θα στολίσουν γιορτινά τις βιτρίνες τους. Σε ό,τι αφορά τον «Μύλο των Ξωτικών», θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2018 και θα είναι επισκέψιμος καθημερινά, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Για 38 ημέρες οι επισκέπτες του θα μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν σε 13 δράσεις, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου έχουν προγραμματιστεί 129 συνολικά εκδηλώσεις, εντός και εκτός του Μύλου. Η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής, με… χιόνι, το Πολικό Express, την Πριγκίπισσα του φεγγαριού και πολλούς άλλους πρωταγωνιστές στου «Μύλου των Ξωτικών».

Keywords
Τυχαία Θέματα