Σε αναζήτηση ιταλός ιερέας μαστροπός που οργάνωνε ερωτικά όργια

Σάλο έχει προκαλέσει στους θρησκευτικούς κύκλους της Ιταλίας η είδηση ότι ντόπιος καθολικός ιερέας κατηγορείται για διοργάνωση οργίων και μαστροπεία.

Οι αρχές ερευνούν ήδη τις κατηγορίες εναντίον του και ανεξαρτήτως των ευρημάτων τους, ο ιερέας θα καθαιρεθεί, σύμφωνα με τον επίσκοπο της Πάδοβας.

Ένας άλλος ιερέας ωστόσο, ο οποίος τουλάχιστον «περιστασιακά» συμμετείχε στις όργια, κατά πάσα πιθανότητα θα διατηρήσει τη θέση του.

Πρόκειται για τον 48χρονο Αντρέα Κοντίν, ο οποίος λειτουργούσε στην εκκλησία του San Lazzaro στην Πάδοβα, και κατηγορείται ότι διοργάνωνε όργια στο πρεσβυτέριο του ενώ παρήγαγε και ταινίες πορνό στο σπίτι του.

Ο ιερέας φέρεται μάλιστα να κουβαλούσε στον χαρτοφύλακά του δονητές, ερωτικά παιχνίδια, μάσκες και γενικώς τον εξοπλισμό της «δουλειάς».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere del Veneto, πέρα από όλα αυτά, ο 48χρονος ιερέας φέρεται να ενθάρρυνε γυναίκα να κάνει σεξ με άλογο ενώ είχε μέχρι και 30 εραστές, ταξιδεύοντας μαζί τους σε παραλίες και θέρετρα γυμνιστών και swinger.

Επίσης, φέρεται να έκρυβε πορνογραφικό υλικό σε βιβλία με εξώφυλλα με τα ονόματα των διαφόρων Παπών.

Ο Πάπας Φραγκίσκος ενθάρρυνε τον επίσκοπο της Πάδοβα να δώσει συνέντευξη και να παρουσιάσει τη θέση της Εκκλησίας, ώστε να μην επιτρέψει να πέσει το θέμα στα χέρια των ταμπλόιντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα