Νεκρός εντοπίστηκε ο 24χρονος αγνοούμενος στη Ρόδο

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος 24χρονος γάλλος τουρίστας, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Γλύστρας της Λάρδου.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, ο 24χρονος εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή που αγνοείτο, χωρίς τις αισθήσεις του και περισυνελέγη από το ναυαγοσωστικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου μεταφέρθηκε στην ξηρά και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, που διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου, όπου έχει παραγγείλει διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ η σορός του 24χρονου έχει αναγνωριστεί από τους οικείους του.

Για το

περιστατικό ειδοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Λιμενική Αρχή Ρόδου και το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου και ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό του. Επίσης κινητοποιήθηκαν εθελοντές.

Στις έρευνες συμμετείχαν τρία περιπολικά οχήματα του Λιμενικού Σώματος από ξηράς, περιπολικό και ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού, κλιμακίου εθελοντών Σαμαρειτών & Διασωστών, δύο επαγγελματίες δύτες, το αλιευτικό σκάφος «ΚΑΛΥΨΩ» , τα τουριστικά «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» και «ΚΙΑ» και το επιβατηγό-τουριστικό «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΝΑ», καθώς και ελικόπτερο «Super Puma» της Πολεμικής Αεροπορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα