«Πυρά» του «σαμαρικού» antinews σε Καραμανλή – «Ποιεί την νήσσαν»

Τις παλαιές βαθιές εσωκομματικές διαφορές αλλά και τον διχασμό που εξαπλώνεται ενός των «τειχών» της «γαλάζιας Ιερουσαλήμ» για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, φανερώνει άρθρο που δημοσιεύθηκε στον -σαμαρικών πεποιθήσεων- ιστότοπο «antinews.gr».

Δείτε επίσης: Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό – Επεισόδια στη Ναυαρίνου (εικόνες – video)

Συγκεκριμένα,

το εν λόγω άρθρο του antinews.gr βάζει ευθέως στο «στόχαστρο» τον Κώστα Καραμανλή για τη διαχείριση του Σκοπιανού, τονίζοντας πως ο πρώην πρωθυπουργός το 2018 «μας εγκλώβισε στο Βουκουρέστι τώρα ποιεί την νήσσαν».

Δείτε επίσης: Σε τεντωμένο σκοινί ο Μητσοτάκης – Διχασμός στη ΝΔ για το Σκοπιανό

«Όλοι γνωρίζουν ότι το 2008 ο Καραμανλής διαπραγματευόταν μια ονομασία που θα περιλάμβανε τη λέξη «Μακεδονία», ασχέτως εάν άσκησε βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ για ευνόητους λόγους […]. Εσχάτως μαθαίνουμε, ότι ο Κ. Καραμανλής, προφανώς σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτεί τον ντόρο που έχει προκύψει με το Σκοπιανό, ουσιαστικά αυτοαναιρείται […]. Ενώ δηλαδή το 2008 είχε αποδεχτεί να περιλαμβάνεται ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία, αίφνης το ξέχασε και θυμήθηκε να φορέσει κι αυτός την στολή του «Μακεδονομάχου», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο άρθρο της σαμαρικής ιστοσελίδας, η οποία φυσικά καταλήγει εκθειάζοντας τον Αντώνη Σαμαρά:

«Το ‘Όχι’ που είπε τότε ο Σαμαράς κρατάει ακόμα όρθια και Ελληνική την Μακεδονία και αυτή έπρεπε να είναι η επίσημη θέση της ΝΔ […]. Το θέμα είναι τι θα κάνει η ΝΔ. Θα συνεχίσει να κινείται στα θολά νερά του Βουκουρεστίου ή θα τολμήσει να πει το «Όχι» που είπε ο Σαμαράς;».

Δείτε επίσης: Το Μακεδονικό γεννά τη «Νέα Δημοκρατία του Βορρά»

Δείτε επίσης: «Συμφωνεί ή όχι ο κ. Μητσοτάκης με τη σύνθετη ονομασία που έλεγε;» (video)

Δείτε επίσης: «Μέτωπο απέναντι στον συρφετό της Ακροδεξιάς και του σκοταδισμού»

Δείτε επίσης: Συλλαλητήρια για το Σκοπιανό και σε Αυστραλία, Γερμανία, Βρετανία – Συμπλοκές με Σκοπιανούς (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα