Ψάχνει …ψυχαναλυτή ο Άδωνις – Λύσσαξε με τη συνέντευξη Μπαζιάνα

Λύσσαξε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα στην ΕΦΣΥΝ και όπου σταθεί και όπου βρεθεί τη «στολίζει» με όσα κοσμητικά έχει πρόχειρα…

Την κατηγόρησε ευθέως για υποκρισία, είπε ότι οι θέσεις της είναι αντίθετες με την δυτική δημοκρατία, και έκανε… αστειάκια σχετικά με το ότι οι πολιτικοί ίσως χρειάζονται ψυχανάλυση.

Συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο,

μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 FM και τους Δημήτρη Τάκη και Γεωργία Σκιντζή, τόνισε ότι με τη συνέντευξή της η Μπέτυ Μπαζιάνα έγινε πολιτικό πρόσωπο. «Με τη συνέντευξή της η κ. Μπαζιάνα μπήκε στον πολιτικό διάλογο» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας σκωπτικά πως ο ίδιος αναζητά ψυχαναλυτή, με αφορμή τη δήλωσή της πως οι πολιτικοί ίσως χρειάζονται ψυχανάλυση.

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στην Μπέτυ Μπαζιάνα για τα λεγόμενά της σχετικά με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. «Αυτά που λέει η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι αντίθετα στον πυρήνα της δυτικής δημοκρατίας. Οι άνθρωποι είναι κομμουνιστές, όχι με την ιδεολογική έννοια, αλλά με την έννοια του ολοκληρωτισμού».

Πρόσθεσε ότι «και η υποκρισία έχει τα όριά της» σχολιάζοντας τη δήλωση της συζύγου του Αλέξη Τσίπρα πως κλαίει στην επέτειο του δημοψηφίσματος του 2015. «Το καλοκαίρι στην επέτειο ήταν στο Πεκίνο και στις φωτογραφίες έχει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Δεν μπορώ την υποκρισία» είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διότι φυσικά… Αν δεν μιλήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης για υποκρισία, ποιος θα μιλήσει…;

Keywords
Τυχαία Θέματα