Πρωτοποριακή παράσταση του Κραουνάκη στη λαχαναγορά του Ρέντη (video)

Η κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη ανοίγει για πρώτη φορά για συναυλία σήμερα το βράδυ. Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η παρέα του θα αποχαιρετήσουν το κοινό, μετά από μία επιτυχημένη περιοδεία δύο ετών.

Η τελευταία πανηγυρική βραδιά έχει τίτλο «Όλοι ένα. Φίλα με» και περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια. «Ήταν μια βόλτα ζωής. Πήγε σχεδόν παντού αυτή η παρέα», γράφει ο Κραουνάκης.

«Άνθρωποι, καλλιτέχνες, τεχνικοί, αισθήματα, δημοσιογράφοι, social media, αποθεώσεις, δάκρυα, γέλια. Σύμπασα Ελλάδα

και νήσοι και Λονδίνα. Δύο χρόνια πορεία. Η τέχνη μας, το τραγούδι. Ήθελα να κάνουμε φινάλε σ’ έναν τόπο ανθρώπινου κόπου. Φλερτάρω καιρό μ’ αυτήν την ιδέα. Να μην καλέσουμε κάπου τον κόσμο. Να πάμε εμείς σε αυτόν. Ελπίζω αυτή η πράξη να ανοίξει την όρεξη και να αποκτήσει η πόλη μας άλλη μια εστία μουσικής».

Οι άνθρωποι της Κεντρικής Λαχαναγοράς στήριξαν, το ίδιο κι ο δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη, αναφέρει ο δημιουργός.

«Έτσι στις 16 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο, στήνουμε και παίζουμε μέσα στη Λαχαναγορά στις 9.00 μ.μ. το «Όλοι Ένα» μας το Αποχαιρετιστήριο. Μ’ ότι αυθαιρεσία συνεπάγεται… Είναι η τελευταία του Νύχτα. Φίλα με… Σας περιμένουμε».

Επί σκηνής μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη βρίσκονται οι Χρήστος Γεροντίδης, Σάκης Καραθανάσης, Κώστας Μπουγιώτης, Βασίλης Ντρουμπόγιαννης, Βάιος Πράπας, Γιώργος Στιβανακής, Γιώργος Ταμιωλάκης και Χάρης Φλέουρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα