Προσλήψεις στον Δήμο Νέας Σμύρνης

Το Κέντρο ∆ραστηριότητας Κοινωνικής Προστασίας Παιδιών και Νέων «Εθνική Στέγη» Δήμου Νέας Σμύρνης ανακοινώνει την πρόσληψη δύο (2) ατόµων µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου (Ι.∆.Ο.Χ.), για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης Πράξης στο πλαίσιο της ∆ράσης «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής» έτους 2017-2018 του Κέντρου ∆ραστηριότητας Κοινωνικής Προστασίας Παιδιών και Νέων-Εθνική Στέγη ∆ήµου Ν. Σµύρνης, διάρκειας από την υπογραφή της σύµβασης έως και 31/8/2018, µε δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράµµατος, που εδρεύει στη Ν. Σµύρνη

και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

2 ΠΕ Νηπιαγωγών

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόµενοι µαζί µε την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1.Αίτηση

2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνοµικής ταυτότητας.

3. Φωτοαντίγραφο των τίτλων σπουδών συµπεριλαµβανοµένης και τυχόν επιπλέον επιµόρφωσης. Σε περίπτωση πτυχίου της αλλοδαπής, απαιτείται επίσηµη µετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείµενες διατάξεις (άρθρο 29 Π∆ 50/2001). Εάν ο βαθµός πτυχίου δεν αναγράφεται στον τίτλο σπουδών, είναι απαραίτητη η προσκόµιση σχετικής βεβαίωσης της σχολής όπου θα αναγράφεται ο βαθµός πτυχίου. Σε περίπτωση πτυχίου ΑΕΙ της αλλοδαπής απαιτείται αναγνώριση από τον ∆ΟΑΤΑΠ.

4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (να έχει εκδοθεί το τελευταίο 6µηνο)

5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 όπου να αναγράφεται:

α) τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση µου είναι αληθή,

β) δεν τελώ υπό καταδίκη, υποδικία κ.λ.π.

6. Βεβαίωση προϋπηρεσίας/ενασχόλησης µε το αντικείµενο. Γίνεται δεκτή η προϋπηρεσία µε σχέση εργασίας ή σύµβαση έργου σε αναγνωρισµένες σχολές ή εκπαιδευτήρια του ∆ηµοσίου ή Ιδιωτικού Τοµέα ή σε ∆ηµοτικές ή Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείµενο των προς πλήρωση θέσεων. Σηµειώνεται ότι η προϋπηρεσία βαθµολογείται µετά την κτήση του σχετικού τίτλου σπουδών.

Προθεσµία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να κατεβάσουν την προκήρυξη από την επίσηµη ιστοσελίδα του ∆ήµου Νέας Σµύρνης (www.neasmyrni.gr) και να υποβάλλουν αίτηση (αυτοπροσώπως ή µε εξουσιοδοτηµένο εκπρόσωπό τους) στα γραφεία του Κέντρου ∆ραστηριότητας Κοινωνικής Προστασίας Παιδιών και Νέων-Εθνική Στέγη ∆ήµου Ν. Σµύρνης, 1ος όροφος, Εθνικής Στέγης 16, κατά τις ώρες 08.00 έως 14.00 (τηλ. Επικοινωνίας: 213 2025965-966).

Σε περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς τα εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την εποµένη της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε δύο (2) εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του ∆ηµοτικού Καταστήµατος, εφόσον η ανάρτηση είναι µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

Η ανωτέρω προθεσµία λήγει µε την παρέλευση της τελευταίας ηµέρας και αν αυτή είναι, κατά νόµο εξαιρετέα (δηµόσια αργία) ή µη εργάσιµη, τότε η λήξη της προθεσµίας µετατίθεται την επόµενη εργάσιµη ηµέρα ( από 15-10-2017 έως και 24-10- 2017).

Keywords
Τυχαία Θέματα