Προσλήψεις στην ΔΕΥΑ Τρίπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τρίπολης ύστερα από: 1) την υπ ’αριθμ. 28/2017 απόφαση του Δ.Σ. που ελήφθη σύμφωνα με τον Ν. 1069/80 και εγκρίθηκε με την 98040/25-5-17 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και 2) τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑ Τρίπολης, ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων, για

την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Τρίπολης, κατ’ αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο:

1 ΔΕ. Χειριστές Μ.Ε. (φορτωτή- εκσκαφέα)2 Υ.Ε. Εργάτες Γενικών Καθηκόντων

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς, πλέον των τυπικών προσόντων όπου απαιτείται, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α) Φωτοαντίγραφο των 2 όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας

β) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

γ) Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο Δημόσιο εντός δωδεκαμήνου

δ) Υπεύθυνη δήλωση προϋπηρεσίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Πρωτοκόλλου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Τρίπολης, Πλατεία Νέας Δημοτικής Αγοράς, Τρίπολη απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού της Επιχείρησης (πληρ. κα Παπαφωτοπούλου Νίκη, τηλ. 2710237890 (εσωτ.115)).

Η κατάθεση των αιτήσεων θα διαρκέσει τέσσερις (4) ημέρες, από την επόμενη της δημοσίευσης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων και την ιστοσελίδα της Επιχείρησης και συγκεκριμένα από Παρασκευή 02-06-2017 έως και Τετάρτη 07-06-2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα