Πρεμιέρα με τον Λάκη Λαζόπουλο η νέα late night εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας κάνει πρεμιέρα με τη νέα late night εκπομπή του στον ΑΝΤ1 με πρώτο καλεσμένο τον Λάκη Λάζοπουλο.

Ο παρουσιαστής επέλεξε να του κάνει ποδαρικό στην πρώτη του εκπομπή ο Λάκης Λαζόπουλος. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 24 Οκτωβρίου

στις 12 τα μεσάνυχτα.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 εξέδωσε δελτίο τύπου το οποίο αναφέρει:

Κάποια πράγματα έχουν δημιουργηθεί για να τα απολαμβάνουμε… νύχτα. Όπως ένα ποτήρι καλό ουίσκι. Όπως το αθάνατο κομμάτι «Βραδιάζει», με τη βαθιά φωνή του Πασχάλη Τερζή. Όπως τον Γιώργο Λιάγκα, που έρχεται φέτος στον ANT1 με το Late Night σόου του, για να μας διασκεδάσει με ένα απίστευτο μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα!

Και πού συναντιούνται όλα αυτά τα στοιχεία της νύχτας; Μα φυσικά, στο νέο τηλεοπτικό σποτ του ΑΝΤ1 για το Late Night.

Εκεί, βλέπουμε τον Γιώργο Λιάγκα να απολαμβάνει το ποτό του σε ένα υποφωτισμένο, ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Η φωνή του Πασχάλη Τερζή πλημμυρίζει το δωμάτιο και οι στίχοι μοιάζουν να είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα του παρουσιαστή, όπως και το άψογο κοστούμι του: «Βραδιάζει πάλι σήμερα, βραδιάζει, κι έρχεται η ώρα η δικιά μου…» Σιγά σιγά, γύρω από τον Γιώργο Λιάγκα εμφανίζεται η τηλεοπτική παρέα που θα τον πλαισιώσει φέτος. Είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Νικολέττα Ράλλη και ο Θανάσης Πασσάς. Και ενώ η ομάδα της εκπομπής στέκεται περήφανα μπροστά στο φακό, ο Γιώργος Λιάγκας… κάνει ζημιά. Το ποτήρι του πέφτει, σπάει και το κλίμα γίνεται αληθινό, ανάλαφρο, διασκεδαστικό. Όπως ακριβώς θα είναι και το Late Night!

Μένει να συντονιστούμε κάθε Τρίτη και Τετάρτη τα μεσάνυχτα, στη συχνότητα του ΑΝΤ1, για να το διαπιστώσουμε!

Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα: Στην πρεμιέρα, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 24.00, ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει ποδαρικό στο νέο talk show! Μην το χάσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα