Πόσα ξοδεύει η Jennifer Aniston για να παραμείνει νέα και όμορφη;

Η Jennifer Aniston παραμένει πανέμορφη και αγέραστη. Ο χρόνος φαίνεται να μην επηρεάζει καθολου τη διάσημη σταρ, η η οποία μας άφησε όλους με το «στόμα ανοιχτό» με την φετινή εμφάνισή της στα Οσκαρ.

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα φόρεμα που θύμιζε αυτό που είχε φορέσει στην ίδια τελετή πριν από 18 χρόνια και όλοι άρχισαν να απορούν πώς τα

καταφέρνει και παραμένει πάντα νέα. Και η απάντηση είναι πως η Jennifer επενδύει πολλά στην εξωτερική της εμφάνιση.

Πόσα ξοδεύει κάθε χρόνο για την εμφάνισή της;

Πρόσφατο δημοσίευμα της Daily Mail αποκάλυψε πως η Jennifer τα τελευταία 17 χρόνια έχει ξοδέψει συνολικά περίπου 1.400.000 ευρώ για την εξωτερική της εμφάνιση.

Και αυτός ο υπολογισμός είναι μάλλον συντηρητικός αφού παλαιότερο δημοσίευμα του Business Insider, το οποίο παρουσίαζε αναλυτικά τα έξοδα ομορφιάς της Aniston υπολόγιζε τα ετήσια έξοδά της περίπου στα 140.000 δολάρια (131.00 ευρώ) και αν ισχύουν οι υπολογισμοί του Business Insider τότε η Aniston έχει ξοδέψει σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία 17 χρόνια για την ομορφιά της.

Αυτά τα αστρονομικά ποσά, περιλαμβάνουν από ετήσιες αμοιβές διαιτολόγων (σου παρέχουν συμβουλευτική και γεύματα) που ανέρχονται στα 8000 έως και 10.000 δολάρια και αμοιβές προσωπικών γυμναστών (μόνο για τη γιόγκα η Jennifer πληρώνει περίπου 800 ευρώ την εβδομάδα) μέχρι απίστευτες αμοιβές για καθημερινές και πιο συχνές υπηρεσίες που της παρέχουν διάσημοι make up και beauty artists (μόνο αυτή που της κάνει τα φρύδια της αμοίβεται περίπου 100 δολάρια τη φορά).

Προσθέστε σε όλα αυτά πως έχει παραδεχτεί πως έχει κάνει και επεμβάσεις (για μια ρινοπλαστική πλήρωσε 24.000 δολάρια και περίπου 6.000 δολάρια για ανόρθωση στήθους) και πως τα έξοδά της πολλαπλασιάζονται όταν έχει να κάνει επίσημες εμφανίσεις και θα καταλάβετε πως τελικά ακόμα και οι υπολογισμοί τόσο της Daily Mail όσο και του Business Insider μπορεί να είναι συντηρητικοί και πως η χολιγουντιανή σταρ έχει επενδύσει μια ολόκληρη περιουσία στην ομορφιά της

Keywords
Τυχαία Θέματα