Πώς προκαλείται ο εγκλωβισμός πέους και τι να κάνετε αν σας συμβεί

Θα έχετε ακούσει συχνά διάφορες ιστορίες για ζευγάρια που έχουν «κολλήσει» μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του σεξ. Πρόκειται για σπάνιο περιστατικό που συμβαίνει όταν οι μυς του του κόλπου της γυναίκας συστέλλονται (σφίγγουν) υπερβολικά γύρω από το πέος, καθιστώντας αδύνατη την απομάκρυνση από τον κόλπο.

Από τι προκαλείται;

Όταν συσπώνται οι πυελικοί μυς κατά τη διάρκεια του γυναικείου οργασμού, τα τοιχώματα του κόλπου «κλείνουν» με αποτέλεσμα να εγκλωβίζουν το πέος, που ενώ βρίσκεται σε στύση είναι δύσκολο να αποσυρθεί. Ωστόσο ο εγκλωβισμός πέους εμφανίζεται συχνότερα στα ζώα και σπανιότερα στους ανθρώπους.

Τι να κάνετε αν σας συμβεί

Ο εγκλωβισμός πέους διαρκεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα τις περισσότερες φορές και καθώς οι συσπάσεις μειώνονται. Επιπλέον μετά την εκσπερμάτιση, το πέος χάνει τη στύση του, επομένως είναι πιο εύκολη η απομάκρυνση από τον κόλπο.

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, η καλύτερη λύση είναι να χαλαρώσετε προσπαθώντας να μην το σκέφτεστε έντονα, εωσότου χάσει το πέος τη στύση και σταματήσουν οι συσπάσεις των μυών του κόλπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα