Πορνοστάρ παντρεύτηκε πάμπλουτο ηλικιωμένο, το μετάνιωσε και επέστρεψε στην πορνογραφία

Η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Kejsarin Chaichalermphol, γνωστή κυρίως με το καλλιτεχνικό της όνομα «Nong Nat», τον περασμένο Οκτώβριο, ανακοίνωνε τη μεταστροφή της στον βουδισμό και η επιθυμία της να παντρευτεί τον ηλικιωμένο Αμερικανό Harold Jennings Nesland Jr.

Την ώρα που οι κακές γλώσσες έψαχναν να βρουν τι ήταν αυτό που την είχε ρίξει στην αγκαλιά του ζάπλουτου αρχιτέκτονα, εκείνη απολάμβανε τη νέα της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η γαμήλια ευτυχία κράτησε ωστόσο μόλις πέντε χρόνια, όταν η Kejsarin αποφάσισε πως της έλειπε πολύ η Nong Nat, κι έτσι ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον άντρα της, αλλά και την άμεση επιστροφή της στο επάγγελμα που την είχε κάνει γνωστή παγκοσμίως.

Για τον πρώην σύζυγό της μόνο καλά λόγια έχει να λέει: «Εκτός από το να παίρνω καλό από τον σύζυγό μου μέσω των μηνιαίων εμβασμάτων του, μου δίνει επίσης συνεχώς και έξτρα λεφτά. Όσα κι αν αποσύρει από την τράπεζα, τα μοιράζεται μαζί μου 50-50». Και όπως τονίζει με νόημα: «Οι προσευχές και ο διαλογισμός σού φέρνουν έναν καλό σύζυγο».

Keywords
Τυχαία Θέματα