«Πληρωμένη» απάντηση Παππά και ΠΟΣΠΕΡΤ στα περί ΥΕΝΕΔ του Μητσοτάκη για την ΕΡΤ (video)

«Οι επιθέσεις στη δημόσια τηλεόραση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής του κ. Μητσοτάκη», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς«Για πολλοστή φορά σας απαντάμε και δεν θα κουραστούμε να το κάνουμε, σας ζητάμε και απαιτούμε να σταματήσετε να επιτίθεστε στην ΕΡΤ και στους εργαζόμενούς της», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ

Η επίθεση διαρκείας της Νέας Δημοκρατίας στην ΕΡΤ συνεχίστηκε για άλλη μία μέρα, χθες, διά στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη

από τη Βουλή. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε ως ΥΕΝΕΔ την ΕΡΤ, κατηγορώντας τη για φιλοκυβερνητική προπαγάνδα.

«Η ΕΡΤ έχει γίνει ΥΕΝΕΔ κι έχει ξεπεράσει κάθε μέτρο φιλοκυβερνητικής προπαγάνδας. Με αποτέλεσμα, να έχει σχεδόν μηδενική τηλεθέαση στην ενημέρωση, διότι φυσικά ο κόσμος έχει αντίληψη», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», τόνισε μεταξύ άλλων πως «οι επιθέσεις στη δημόσια τηλεόραση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής του κ. Μητσοτάκη».

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Οι επιθέσεις στη δημόσια τηλεόραση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής του κ. Μητσοτάκη, δεν μπορεί κανείς να τις δει αποσπασματικά. Η δημόσια τηλεόραση είναι φορέας που δεν έχει την πολυτέλεια να κρύβει ειδήσεις όπως το απλήρωτο δάνειο του κ. Μητσοτάκη, ή να κρύβει κάτω από το χαλί τη δίκη και τις εξελίξεις για την υπόθεση της Siemens, αυτά ενοχλούν … είναι μία αποτυχημένη προσπάθεια εκτέλεσης συμβολαίου υπέρ πάρα πολύ συγκεκριμένων συμφερόντων».

Για το θέμα πήρε θέση και η ΠΟΣΠΕΡΤ, η οποία ζητά από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σταματήσει τις επιθέσεις.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η ρήση του Πλάτωνα «επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως», φαίνεται ότι δεν έχει εφαρμογή σε εσάς κ. Μητσοτάκη.

Η αδιέξοδη, αόρατη πολιτική και στρατηγική της Ν.Δ. και του αρχηγού της κ. Μητσοτάκη έχει μια ακαταλαβίστικη γλαφυρότητα και γραφικότητα που μέσα από τις αοριστίες της τρία μόνο εμμονικά επαναλαμβανόμενα μπορείς να ξεχωρίσεις.

Ότι αυτοπροσδιοριστικά είναι ο καλύτερος.

Ότι θέλει εκλογές .

Ότι για όλα φταίει η ΕΡΤ.

Ο γνωστός κ. Μητσοτάκης επαναλαμβανόμενος και θεωρώντας ότι η πολιτική είναι μόνο επικοινωνία και δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα, προσπαθεί να μας πείσει ότι δήθεν κάνει αντιπολίτευση έχοντας σαν κορωνίδα στο σχεδιασμό του και στο λόγο του για τη φυγή από τα μνημόνια, την κατασυκοφάντηση της ΕΡΤ !

Εξακολουθεί να κάνει τα ίδια λάθη και να υπάρχει με παρασιτικό πολιτικό λόγο, να κριτικάρει τους άλλους και βέβαια να κατηγορεί την ΕΡΤ. Ούτε λέξη για ολοκληρωμένο σχέδιο …. φυγής από τα μνημόνια που μας επιβάλλονται, αφού ο ίδιος και η παράταξή του είναι θιασώτες και συναυτουργοί αυτών των μνημονίων.

Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη, αν θέλει να σταματήσει την αποδρομή του, να απαλλαγεί από τα κόμπλεξ, τη μικροψυχία, τη μιζέρια, να φύγει από το παρελθόν του που δεν τον παραδειγματίζει και το ακολουθεί, να αλλάξει λογογράφο και να προχωρήσει σε ανανέωση του πολιτικού σχεδιασμού και λόγου του και να καταθέσει θέσεις και προτάσεις για τα καυτά θέματα και τα δυσβάσταχτα μέτρα που απασχολούν τη χώρα και την κοινωνία και να αφήσει τις πομφόλυγες.

Στη δημοκρατία κ. Μητσοτάκη χρειάζεται μια πραγματική αντιπολίτευση που ξέρει τι θέλει, που ξέρει τι λέει, που ο αρχηγός της θα κατανοεί πρώτα απ’ όλους αυτά που λέει και το πόσο πραγματοποιήσιμα είναι και όχι φτηνά λόγια για το υποχρεωτικό χειροκρότημα της παράταξης, για την εξυπηρέτηση της ολιγαρχίας και των «νταβατζήδων» των ΜΜΕ.

Για πολλοστή φορά σας απαντάμε και δεν θα κουραστούμε να το κάνουμε, σας ζητάμε και απαιτούμε να σταματήσετε να επιτίθεστε στην ΕΡΤ και στους εργαζόμενούς της, συκοφαντώντας και αποπροσανατολίζοντας για τη λειτουργία της.

Κύριε Μητσοτάκη, δεν φταίτε εσείς που απογοητεύετε, φταίνε αυτοί που σας δίνουν μεγαλύτερη αξία από αυτή που αντέχετε. Σας το έχουμε ξαναπεί. Όμως θα συνεχίσουμε να σας το λέμε γιατί εμείς πιστεύουμε ότι τη ρήση του Πλάτωνα «επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως» μπορεί κάποια στιγμή να την καταλάβετε κι εσείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα