Η αστυνομία έβαλε τέλος στην κατάσταση ομηρίας σε πάρκο της κεντρικής Αγγλίας (εικόνες – video)

Η βρετανική αστυνομία έδωσε τέλος στην κατάσταση ομηρίας σε πάρκο ψυχαγωγίας στην κεντρική Αγγλία, όπως μετέδωσε το BBC.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του MFA Bowl, ιδιοκτήτη του μπόουλινγκ σέντερ, όπου ένοπλος κρατούσε ομήρους δύο υπαλλήλους, η αστυνομία έκανε επιδρομή στο κτίριο και έβαλε τέλος στην ομηρία.

Περιστατικό με ένοπλο σε πάρκο της κεντρικής Αγγλίας – Πληροφορίες για ομήρους

Η βρετανική αστυνομία αντιμετώπισε «περιστατικό που βρίσκεται σε εξέλιξη»

σε πάρκο ψυχαγωγίας στο Νανίτον της κεντρικής Αγγλίας, ειδοποιώντας το κοινό να αποφεύγει την περιοχή. Υπήρχαν πληροφορίες για παρουσία ενόπλου, όπως μετέδωσε το BBC.

Ωστόσο με νεώτερη ανακοίνωσή της η αστυνομία διευκρίνισε πως το επεισόδιο δεν έχει σχέση με τρομοκρατική δραστηριότητα.

Η αστυνομία του Γουόρικσιρ δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες στον λογαριασμό της στο Twitter αλλά οι αναρτήσεις στα social media υποδηλώνουν ότι υπάρχει ένοπλος, που κρατάει ομήρους στο χώρο, ο οποίος περιλαμβάνει κινηματογράφο και αίθουσα για μπόουλινγκ.

#Nuneaton bowling alley: Latest updates from Bermuda Park as gunman holds hostageshttps://t.co/9J2SCfapq5 pic.twitter.com/8fbx07SOS7

— Daily Express (@Daily_Express) 22 Οκτωβρίου 2017

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Sky News ότι άκουσε ότι ο ένοπλος είναι πρώην υπάλληλος του μπόουλινγκ σέντερ. Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Εικόνες στο Twitter δείχνουν πλήθος περιπολικών που έχουν σπεύσει στην περιοχή, ενώ τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι δρόμοι που οδηγούν στο πάρκο έχουν αποκλειστεί.

Video of what appears to be a hostage outside the bowling alley. #Nuneaton pic.twitter.com/yhI8Xk7YSw

— Joe Hagen (@joehagen1) 22 Οκτωβρίου 2017

Δημοσιογράφος της Coventry Telegraph, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες που δημοσιεύουν πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφεραν ότι ελικόπτερο ασθενοφόρο προσγειώθηκε στην περιοχή, όπου έχουν σπεύσει και άλλα ασθενοφόρα.

Officers are currently dealing with an ongoing incident at Bermuda Park, #Nuneaton. Please avoid the area.

— Warwickshire Police (@warkspolice) 22 Οκτωβρίου 2017

don’t go to bermuda park pic.twitter.com/X5Q7HcYDeb

— cal (@callumjwood98) 22 Οκτωβρίου 2017

(ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters)

Keywords
Τυχαία Θέματα