Πέντε χρόνια στην Μπενφίκα ο Βλαχοδήμος

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι από χθες (11/10) «αετός» και παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα προς το παρόν ο 23χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού φέρεται να υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας στην Μπενφίκα (έως το 2022).

Ο ομογενής παίκτης βρίσκεται τις τελευταίες δύο ημέρες στην Λισαβόνα κι όπως διέρρευσε έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι «Λουζιτανοί», ενώ σήμερα Πέμπτη (12/10) αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα

για να προετοιμαστεί για το ματς με την ΑΕΛ.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν ο Βλαχοδήμος θα παραμείνει στο ρόστερ των «πρασίνων» έως το καλοκαίρι ή, θα ενταχθεί στο δυναμικό των πρωταθλητών Πορτογαλίας από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν μέχρι τη λήξη της περιόδου, αν και το σημαντικότερο στην υπόθεση είναι τα χρήματα που θα μπουν άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Οι «πράσινοι» θα εισπράξουν 1.5 εκ. ευρώ, ποσό που θα δοθεί άμεσα για να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις του συλλόγου σε νυν και πρώην παίκτες της ομάδας, προκειμένου να η αθηναϊκή ομάδα να πάρει βαθιά οικονομική ανάσα και να κοιτάξει να βρει και τα υπόλοιπα χρήματα που απαιτούνται για να… βγει η χρονιά.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα