Πελάτης έδιωξε επίδοξο ληστή με ένα… κουτί γάλα

Από την κινητοποίηση και τις έρευνες της Αστυνομίας που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του δράστη.Αξιωματικοί της Αστυνομίας τονίζουν ότι ήταν τεράστιο λάθος αυτό που έκανε ο πολίτης και θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο τόσο για τον ίδιο όσο και για τους γύρω του.

Ένας πελάτης σούπερ μάρκετ ρίσκαρε τη ζωή του, κατά τη διάρκεια ληστείας στο Μενίδι.

Λίγα λεπτά μετά τη ληστεία στο Καματερό, μία άλλη ένοπλη ληστεία λάμβανε χώρα, επίσης στην Δυτική Αττική, επί της οδού Φιλαδελφείας 205 στο Μενίδι.

Ο άγνωστος δράστης εισήλθε στο σουπερμάρκετ

και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησε την υπάλληλο σε ένα από τα ταμεία και αφαίρεσε τις εισπράξεις.

Όταν προσπάθησε να κάνει το ίδιο στο διπλανό ταμείο, ένας πελάτης του πέταξε ένα μεταλλικό κουτάκι γάλα, για να τον ακινητοποιήσει, ρισκάροντας ευθέως τη ζωή τη δική του και των γύρω του.

Ο δράστης πυροβόλησε προς το μέρος του, δίχως να τον πετύχει ή να τραυματιστεί κανείς άλλος και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Από την κινητοποίηση και τις έρευνες της Αστυνομίας που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του δράστη.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας τονίζουν ότι ήταν τεράστιο λάθος αυτό που έκανε ο πολίτης και θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο τόσο για τον ίδιο όσο και για τους γύρω του.

Keywords
Τυχαία Θέματα