Πάτρα: Στα «πράσα» 25χρονη που εξανάγκαζε ανήλικη σε πορνεία

Για μαστροπεία και σωματεμπορία κατηγορείται μια 25χρονη υπήκοος Ρουμανίας, η οποία κατακρατούσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα 17χρονης ομοεθνούς της και την εξανάγκαζε σε πορνεία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, άνδρες της Ασφάλειας Πατρών οργάνωσαν επιχείρηση για τη σύλληψή της 25χρονης. Έτσι, προσποιούμενοι τους «πελάτες», συνάντησαν τις δύο γυναίκες σε στάση αστικού λεωφορείου σε παραλιακό δρόμο της Πάτρας, όπου συμφώνησαν ερωτική συνεύρεση για χρηματικό ποσό 50 ευρώ.

Αφού η 25χρονη πήρε τα 50 ευρώ, σε προσημειωμένο χαρτονόμισμα, προέτρεψε, σύμφωνα με την αστυνομία, την 17χρονη, να μεταβεί με τον ένα αστυνομικό, μέσα σε κοντινό βαγόνι, σταθμευμένου τρένου, ενώ η ίδια με το αυτοκίνητο του αλλού αστυνομικού πήγαν σε διπλανό υπαίθριο χώρο στάθμευσης.

Οι αστυνομικοί γνωστοποίησαν την ιδιότητά τους, στις δύο αλλοδαπές και συνέλαβαν την 25χρονη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ επιστράφηκαν στην ανήλικη τα ταξιδιωτικά της έγγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα