Όταν η δυσκολότερη απόφαση της ζωής σου γίνεται το κόψιμο της αδερφής σου

Πολλά και… ενδιαφέροντα δεν είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξή του στη «Realnews», στην οποία αναφέρθηκε και στην απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να «κόψει» την Ντόρα Μπακογιάννη από ενδεχόμενη κυβέρνηση της ΝΔ στο μέλλον.

Αναλυτικότερα, ο κ. Χατζηδάκης σε ερώτηση για

το εάν το «κόψιμο» της κ. Μπακογιάννη ανοίγει τον δρόμο και για άλλα στελέχη που προέρχονται από «τζάκια», μπορεί να απάντησε μεν, ωστόσο το περιεχόμενο της απάντησης μάλλον δεν ήταν αυτό για το οποίο ερωτήθηκε:

«Η ΝΔ χρειάζεται ανανέωση με ποιότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ανανέωση συνδέεται οπωσδήποτε με την ηλικία ούτε σημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προηγούμενα με κάποιους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μετά τη μη απάντηση, αναφέρθηκε στην εν λόγω κίνηση του κ. Μητσοτάκη, φανερώνοντας άθελά του ορισμένα πράγματα αφενός για τον βαθμό δυσκολίας που μπορεί να έχει για έναν πρόεδρο της ΝΔ μια τέτοια απόφαση. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι η απόφαση του κ. Μητσοτάκη για την κ. Μπακογιάννη ήταν η… δυσκολότερη της πολιτικής του πορείας.

Φαίνεται λοιπόν πως η μη ψήφιση του επιδόματος υπέρ χαμηλοσυνταξιούχων πέρσι, οι απολύσεις ή οι σκληρές νεοφιλελεύθερες πολιτικές του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης φαντάζουν «παιχνιδάκι» για ορισμένους μπροστά στο να μην διορίσουν ως υπουργό ένα… συγγενικό τους πρόσωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα