Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ σήκωσαν πανό για τα μάρμαρα του Παρθενώνα αλλά δεν θα τιμωρηθούν (εικόνες)

Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο χθεσινό (26/9) ματς με την Τότεναμ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League σήκωσαν πανό για τα μάρμαρα του Παρθενώνα, ζητώντας την επιστροφή τους.

Συγκεκριμένα οι οπαδοί σήκωσαν συνολικά τρία πανό: ένα που έγραφε «Η ιστορία δεν μπορεί να κλαπεί», ένα δεύτερο με τη φράση «Φέρτε τα μάρμαρα πίσω» και ένα τρίτο με τον Παρθενώνα.

Και μπορεί η κίνηση αυτή να είχε επιφέρει την τιμωρία της ομάδας από τον παρατηρητή της UEFA, όμως σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ομάδας κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Ο τελευταίος ανέφερε στον Super ΣΠΟΡ FM της Κύπρου τα εξής: «Θα σας πω και κάτι που μου είπε ο παρατηρητής του αγώνα χθες βράδυ, ήταν Γάλλος. Μου λέει: «Δεν ξέρω τι θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος παρατηρητής στη θέση μου, αλλά εγώ επειδή συμφωνώ με το περιεχόμενο του πανό (για τα μάρμαρα του Παρθενώνα), δεν θα σημειώσω οτιδήποτε».

Ανεξαρτήτως που το ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να τιμωρηθεί, εμείς το αντιμετωπίζουμε με περηφάνια. Είναι κάτι που πρέπει να υπογραμμίζουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα