Ολυμπιακός: Παπανικολάου και Παπαπέτρου έπαιξαν με παιδιά με ειδικές ανάγκες (εικόνες – video)

Τα παιδιά με ειδικές ανάγκες του Κέντρου Ειδικής Εκπαίδευσης ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες» είχαν την ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ με δύο ινδάλματά τους, τον Κώστα Παπανικολάου και τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και αφού πρώτα είχαν ξεναγηθεί στα αποδυτήρια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, τα παιδιά περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη.

Στο παρκέ έκαναν την εμφάνισή τους οι Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου.

Οι δυο τους προπόνησαν τα παιδιά, αλλά και προπονήθηκαν μαζί τους, συζήτησαν, έπαιξαν, φωτογραφήθηκαν, γέλασαν, ενώ αναμετρήθηκαν οι ίδιοι, ο καθένας με τη δική του ομάδα δίνοντας το πιο ισχυρό κίνητρο στα παιδιά να δώσουν τον καλύτερό εαυτό τους.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι περνάμε καλά με τα παιδιά», δήλωσε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου και πρόσθεσε: «Περνάμε όμορφες στιγμές. Ξέγνοιαστες. Προσφέρουμε σε αυτό το κοινωνικό κομμάτι που έχει ξεκινήσει η Ευρωλίγκα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε κομμάτι όλου αυτού. Σε γεμίζει με συναισθήματα και πραγματικά κάθε φορά που έρχεσαι στο γήπεδο και βλέπεις τα παιδιά αυτό με το χαμόγελο, να περνούν ωραία όταν παίζουμε παιχνίδια και να μαθαίνουμε πράγματα όλοι μαζί».

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε: «Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάμε τα παιδιά. Χαιρόμαστε και εμείς μαζί τους. Και εμείς περνάμε τέλεια μαζί τους. Μας κάνει χαρούμενους το ότι τους βλέπουμε να χαμογελούν και να περνούν καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Σημασία δεν έχει ποιος κερδίζει. Όπως λέει και το μότο… είμαστε μία ομάδα, χαιρόμαστε όλοι μαζί, παίζουμε όλοι μαζί και έρχονται ακόμη πολλές προπονήσεις».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα