Οι σταρ του Χόλιγουντ στο πλευρό των θυμάτων του κυκλώνα Χάρβεϊ (εικόνες – video)

Ο κυκλώνας Χάρβεϊ άφησε πίσω του μεγάλες καταστροφές, περνώντας από το Χιούστον.

Και σταρ από τον χώρο του θεάματος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ηθοποιού Κέβιν Χαρτ να συνδράμουν τους πληγέντες.

Αυτό είναι παράδοση στην Αμερική. Και δεν ξέρει κανείς από ποιαν και ποιον να αρχίσει.

Τη Δευτέρα, η Μπιγιονσέ έκανε δήλωση στην εφημερίδα «The Houston Chronicle»: «Η σκέψη μου είναι στη γενέτειρά μου, το Χιούστον. Προσεύχομαι συνεχώς γι’ αυτούς

που επλήγησαν και για τους διασώστες που ήταν τόσο γενναίοι κι αποφασισμένοι να δώσουν τέτοια βοήθεια. Δουλεύω στενά με την ομάδα μου στο BeyGOOD και με τον πάστορά μου, να υλοποιήσουμε ένα σχέδιο για να βοηθήσουμε όσους μπορούμε».

Ο DJ Καλέντ, συνοδευόμενος από το αγοράκι του, τον Asahd, δώρισε 25.000 δολάρια. Το ίδιο ποσό δώρισε και ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον. Ο οποίος έστειλε κι ένα μήνυμα: «Ξέρω τι περνάτε. Κι εγώ το πέρασα, κι η οικογένειά μου το πέρασε. Περάσαμε τον κυκλώνα Χάρβεϊ, ο οποίος ήταν κατηγορία 5. Το μάτι του κυκλώνα πέρασε ακριβώς από πάνω μας, ήταν ολέθριο. Επιζήσαμε και γίναμε πιο δυνατοί, και το ίδιο θα κάνετε κι εσείς».

Stay strong Houston and hold onto faith. Me and my family know what you’re going thru. We survived the eye of Andrew and became stronger – so will you. All my love and strength. * Link in my bio in you can donate a buck or two to our Houston families in need.

A post shared by therock (@therock) on Aug 28, 2017 at 4:27pm PDT

Άλλοι υπερέβησαν το ποσό για το οποίο είχε απευθύνει έκκληση ο Χαρτ. Ο Κρις Μπράουν ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να προσφέρει 100.000 δολάρια, αν και παραδέχθηκε ότι είναι επιφυλακτικός όσον αφορά τον Ερυθρό Σταυρό.

Την Τρίτη, η Κιμ Καρντάσιαν τουίταρε ότι η οικογένεια Καρντάσιαν έκανε δωρεά στον Ερυθρό Σταυρό και τον Στρατό Σωτηρίας το ποσό των 500.000 δολαρίων.

Houston we are praying for you! My mom, sisters & I will be donating $500,000 to @redcross and @salvationarmyus today #HoustonStrong

Kim Kardashian West (@KimKardashian) August 29, 2017

Οι J-Rod (δηλαδή η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ), σε βίντεο που ανήρτησαν στο Instagram, είπαν ότι θα δωρίσουν το ποσό των 50.000 δολαρίων.

https://mobile.twitter.com/redcross/status/901546157238833152 Please help by donating what you can! Link above… God bless Houston #hurricaneharvey

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Aug 29, 2017 at 8:19am PDT

Ο τραγουδιστής Κρις Γιανγκ είπε, τη Δευτέρα, ότι έκανε δωρεά 100.000 δολάρια.

Δεν θα έμενε άπραγος ο κόσμος των σπορ: Ο στόχος που είχε θέσει ο σταρ των Χιούστον Ρόκετς, Τζέι Τζέι Ουάτ (1 εκατομμύριο δολάρια) ξεπεράστηκε χάρη στα 50.000 δολάρια τα οποία δώρισε ο πόιντ γκαρντ της ομάδας του NBA, Κρις Πολ. Ο καινούργιος στόχος του Ουάτ είναι τα 2 εκατομμύρια δολάρια και έχουν ήδη συγκεντρωθεί 1,62 εκατομμύρια από δωρεές

Keywords
Τυχαία Θέματα