Οι ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 2/03

Καλημέρα!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Μέρα που σας χρειάζεται μία ανάπαυλα και να κάνετε μικρά και σταθερά βήματα κυρίως σε οικονομικά θέματα αλλά και να προσπαθείτε να δείτε όλα σας τα θέματα από το συναισθηματικό υπόβαθρο και μόνο…. Ερωτικά, είστε αποδεκτοί και δεν χρειάζεται να το διεκδικήσετε ούτε να παλεύετε για αυτό… Επαγγελματικά, σας κουράζουν όταν επανέρχονται τα ίδια θέματα αλλά με μεγαλύτερη ένταση!

Ταύρος
Σας ενδιαφέρει περισσότερο να είστε ποιοτικοί σήμερα και κυρίως να καταλάβετε πότε μπορείτε να επεμβαίνετε

αποφασιστικά… Ερωτικά, είστε πολύ καλοί στο να δίνετε πίστωση χρόνου και κυρίως να μη δεσμεύεστε για κάτι που ξέρετε ότι δεν μπορείτε να το φέρετε σε πέρας… Επαγγελματικά, νιώθετε ότι σας υπονομεύουν και αυτές οι υποψίες σας κάνουν να μην είστε και όσο παραγωγικοί μπορείτε!

Δίδυμοι
Μέρα με περισσότερη εσωστρέφεια και αυτό που σας αγχώνει είναι ότι δεν μπορείτε να προβλέψετε αυτά που πιθανολογείτε ότι θα συμβούν στην εργασία σας και να προφυλαχθείτε… Ερωτικά έχετε μία μεγάλη ανυπομονησία κυρίως γιατί θέλετε να προχωρήσετε μπροστά και σωστά χωρίς να υπάρχει τίποτα που να σας κρατάει πίσω… Επαγγελματικά, πρέπει να ανανεωθείτε τάχιστα και με συνοπτικές διαδικασίες!

Καρκίνος
Καλύτερα είστε σήμερα γιατί νιώθετε και ασφαλείς και προστατευμένοι αλλά και άκρως δημιουργικοί αν και δε θα μπορέσετε να το αξιοποιήσετε όσο θα θέλατε… Ερωτικά, καταλαβαίνετε ότι το να τραβάτε το σκοινί στεναχωρεί και εσάς, γι’ αυτό αποφασίζετε να είστε πιο συγκαταβατικοί… Επαγγελματικά, χρειάζεστε ανανέωση με επιτακτικό τρόπο δηλαδή να σας ταρακουνήσουν και να αντεπεξέλθετε!

Λέων
Μία μέρα με ευχάριστες υποχρεώσεις για εσάς , κυρίως γιατί κάτι που κάνετε σας ελαφραίνει από ένα βάρος που είχατε… Ερωτικά, σαφώς και υπάρχουν ακόμα προβλήματα αλλά ξέρετε ότι θέλουν χρόνο για να έρθουν σε μία ισορροπία. Γι’ αυτό προτιμάτε να μην τα ακουμπάτε και να κάνετε ότι δεν τα βλέπετε.. Επαγγελματικά, είστε απόλυτοι γιατί έτσι σας αναγκάζουν!

Παρθένος
Μία μέρα με αρκετά καλή διάθεση αν και πρέπει να βάλετε κάποια όρια στα ερωτικά σας και να μην παρασύρεστε σε καθετί που προκύπτει… Ερωτικά λοιπόν, δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία και αξιολογήστε τα όσο μπορείτε πιο λογικά χωρίς να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Επαγγελματικά είστε σε ένα δίλημμα που δυσκολεύεστε να το λύσετε!

Ζυγός
Μία μέρα που καταλαβαίνετε την αξία της εσωτερικής ηρεμίας και γι’ αυτό και την επιδιώκετε πάση θυσία! Ερωτικά αυτό που σας αρέσει είναι όταν καταφέρνετε να βγαίνετε από πάνω, γιατί είστε πολύ ανταγωνιστικοί, αλλά δεν είναι εκεί η ουσία και αυτό είναι που προσπαθείτε να το συνειδητοποιήσετε… Επαγγελματικά υπάρχουν πιέσεις που δεν είναι απαραίτητο να την ασκούν άλλοι, αλλά και οι ίδιοι στον εαυτό σας!

Σκορπιός
Καλύτερα νιώθετε σήμερα γιατί είστε και πολύ συνεργάσιμοι και σωστά ανταποκρίνεστε σε αυτά που θέλετε να επικοινωνήσετε! Ερωτικά είστε ακόμα στο ροζ σας συννεφάκι και δε θέλετε να κατέβετε από αυτό… Όσο μπορείτε να το παρατείνετε και θα δείτε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα στη συνέχεια… Προσέξτε στην εργασία γιατί μία προθεσμία είναι έτοιμη να εκπνεύσει!

Τοξότης
Μία μέρα με καλή διάθεση για εργασία κυρίως για τακτοποιήσεις που είναι σημαντικές για να νιώθετε ότι δεν κινδυνεύετε από κάτι… Ερωτικά, είστε πολύ καλοί όταν θέλετε αλλά σας αρέσει και να τους δημιουργείτε ανασφάλειες γιατί έτσι επιβεβαιώνεστε… Επαγγελματικά, έχετε καταλάβει ότι κάποια θέματα πρέπει να τα αφήσετε για αργότερα αν και σας καίει να λυθούν τώρα!

Αιγόκερως
Είστε και εσείς που θέλετε όσο τίποτα άλλο να προχωρήσετε και να δείξετε αφοσίωση στα ερωτικά σας γιατί έχετε απορροφηθεί με τα θέματα της εργασίας σας και αυτό σας κάνει να μην είστε τόσο διαθέσιμοι όσο θα ήθελαν οι άλλοι από εσάς… Ερωτικά, λοιπόν, βάζετε σε πρώτη προτεραιότητα τα θέματα που θα σας δώσουν ικανοποίηση αν και το βασικό σας είναι να δώσετε… Επαγγελματικά, νιώθετε ότι δεν πατάτε καλά στα πόδια σας, αλλά αυτό θέλει ακόμα δουλειά για να λυθεί!

Υδροχόος
Βασικά αυτό που σας συμβαίνει με τη μεταβαλλόμενη διάθεση, σας δημιουργεί και εσάς πολύ άγχος γιατί δεν ξέρουν ούτε πώς να σας συμπεριφερθούν ούτε σε τι φάση θα σας βρουν για να συνεννοηθείτε… Ερωτικά πάντως έχετε αμφιβολίες και αυτές δεν προέρχονται μόνο από τους άλλους, αλλά και από εσάς τους ίδιους γιατί έχετε καταλάβει ότι δεν έχετε κατασταλάξει για αυτό που θέλετε και μπορείτε να προσφέρετε!

Ιχθείς
Είστε σήμερα πολύ επικοινωνιακοί και αυτό που χρειάζεστε είναι να σας μιλάνε παραπάνω για να σας κάνουν και πολλές διευκρινίσεις! Ερωτικά είστε πολύ καλοί συνομιλητές επίσης, και μπορείτε να διασφαλίσετε και καλή συνεννόηση γιατί υπάρχει κατανόηση… Επαγγελματικά, είστε αυτοί που λαμβάνετε πρωτοβουλίες και δεν ξέρετε που μπορούν να σας οδηγήσουν οι προεκτάσεις τους!

Πηγή: astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα