Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 31/01

Καλημέρα!
Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Είστε γενικότερα γρήγοροι αλλά σήμερα κάντε ένα διάλειμμα και κοιτάξτε ποια είναι αυτά που έχετε συμφέρον να σας ενώνουν και μετά περάστε στην εκτέλεση. Σίγουρα αυτό σας φαίνεται δύσκολο όμως παρόλα αυτά μπορείτε να το καταφέρετε.. Ερωτικά είστε πολύ ανεξάρτητοι αλλά ταυτόχρονα και αλληλέγγυοι όταν υπάρχει ανάγκη… Επαγγελματικά μην κολλάτε σε κάτι που πρέπει να μείνει αδιευκρίνιστο προς

το παρόν!

Ταύρος
Εσείς έχετε και σήμερα την τάση να αποφεύγετε τους φίλους σας και μπορεί να είναι και λόγω φόρτου εργασίας ή μπορεί να οφείλεται στο ε ότι έχετε άλλες προτεραιότητες και είναι άκρως επαγγελματικές. Ερωτικά θα δώσετε περισσότερη σημασία όταν καταλάβετε ότι υπάρχει και ουσία ή είναι πιο ξεκάθαροι προς εσάς… Επαγγελματικά πιστεύετε πάντως ότι ο χρόνος σας πιέζει!

Δίδυμοι
Μέρα που έχετε και εσείς κάθε λόγο να τα βάζετε με τους συνεργάτες σας και κυρίως να θέλετε να τους πιέσετε περισσότερο. Ερωτικά υπάρχει μία στασιμότητα που οφείλεται σε εσάς γιατί είστε απόμακροι και ιεραρχείτε τα πράγματα με περίεργες προτεραιότητες… Επαγγελματικά δώστε σημασία σε αυτό που φαίνεται να μπορεί να σας ανοίξει τα φτερά και μην κολλάτε στα ρίσκα που είναι επιβεβλημένα!

Καρκίνος
Σαφώς και δυσκολεύεστε να διεκπεραιώσετε κάτι αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα αν αναλογιστείτε ότι κάποια πράγματα θέλουν χρόνο για να ωριμάσουν. Έτσι λοιπόν, αν συνειδητοποιήσετε αυτό θα είναι και πιο εύκολο να κάνετε υπομονή ή να περιμένετε… Ερωτικά είστε σίγουροι ότι για αυτά που σας κρύβουν τους έχετε φοβίσει και ξέρετε πώς να τα φέρετε στα μέτρα σας… Επαγγελματικά, ξέρετε ποιο είναι το συμφέρον σας!

Λέων
Μία μέρα αρκετά βοηθητική αν καταλάβετε ποιες είναι οι προτεραιότητές σας και πως μπορείτε να τις φέρετε στα μέτρα σας και αν χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις ή να δώσετε πίστωση χρόνου… Ερωτικά, σαφώς και είστε αυστηροί και απόλυτοι σε αυτά που ζητάτε και με το δίκιο σας. Επαγγελματικά δε σας αρέσει το κλίμα γιατί κάνετε κάτι που είναι εντελώς ρουτίνα!

Παρθένος
Σας αρέσει να σας δείχνουν την απόλυτη προσοχή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όταν το κάνουν το ευχαριστιέστε ή χαλαρώνετε και το απολαμβάνετε σε όλες τους τις διαστάσεις… Ερωτικά έχετε δίκιο να επιμένετε να μάθετε κάτι που θεωρείτε ότι δε σας το λένε ή έχετε υποψίες ότι το κάνουν κρυφά από εσάς. Επαγγελματικά σκεφτείτε πιο ανοιχτόμυαλα και δε θα χάσετε!

Ζυγός
Μία ζημιά στο σπίτι μπορεί να σας απασχολήσει σήμερα και βέβαια να σας βάλει σε έξοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει. Ερωτικά δεν καταλαβαίνετε από πιέσεις γιατί ακριβώς ξέρετε να επιμένετε σε αυτά που έχουν σημασία για εσάς και μόνο χωρίς σχεδόν να αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες των άλλων. Επαγγελματικά έχετε καταλάβει ότι τίποτα δε γίνεται αν δεν βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα!

Σκορπιός
Είστε αρκετά επιρρεπείς σε λάθη και σε μη συμμετοχή σας σε απαραίτητες ενέργειες… Ερωτικά αυτό που κάνετε είναι το βράδυ να κάνετε διορθωτικές κινήσεις και να καταφέρνετε να βγαίνετε νικητές έστω και ετεροχρονισμένα… Επαγγελματικά μία ικανοποίηση έρχεται αρκεί να ξέρετε να την εκμεταλλευτείτε περαιτέρω άμεσα…

strong>Τοξότης
Είστε αρκετά επιφυλακτικοί σήμερα και φειδωλοί και στα λόγια αλλά και στις πράξεις. Και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί ανασκουμπώνεστε και σκέφτεστε που υπάρχει ουσία και πως θα την φέρετε στην επιφάνεια. Ερωτικά σαφώς και υπάρχει κάτι που να σας εξιτάρει περισσότερο -έστω και παροδικά- που θα σας τονώσει το ηθικό… Επαγγελματικά, μη ζητάτε κάτι να σας δώσουν το οποίο δεν το έχουν διαθέσιμο!

Αιγόκερως
Είστε και εσείς που αγχώνεστε χωρίς λόγο και βάζετε στον εαυτό σας περιορισμούς που προέρχονται από φόβους για οτιδήποτε είναι αδιευκρίνιστο. Ερωτικά είναι μία ευκαιρία να κάνετε μία σημαντική αποκάλυψη το βράδυ και να σας γεμίσει με αισιοδοξία.. Επαγγελματικά, δώστε μία ευκαιρία έστω και αν ξέρετε ότι θα σας κουράσει παραπάνω αλλά θα σας αποδώσει τα μέγιστα!

Υδροχόος
Δε σας πτοεί τίποτα, μόνο όταν βλέπετε μία στασιμότητα και πολλά έξοδα να έρχονται και να σας ζητάνε τη συνδρομή σας… Ερωτικά είστε λίγο καχύποπτοι αλλά λιγότερο από ότι παλιά οπότε κάπως εξωτερικεύεστε περισσότερο αλλά με δειλά και μικρά βήματα. Επαγγελματικά σωστά πιστεύετε ότι εσείς θα πρέπει να δώσετε κατεύθυνση!

Ιχθείς
Μέρα με δυσκολίες η σημερινή και είναι πολλά αυτά που έχετε να κάνετε και κυρίως να βάλετε σε εφαρμογή γιατί ξεπροβάλλουν υποχρεώσεις που είναι όλες άμεσες και επείγουσες. Ερωτικά σαφώς και περιμένουν από εσάς αφού έχουν κάνει όλες τις κινήσεις και θεωρητικά έχουν εξαντλήσει τις δυνατότητές τους. Μη σας πιάνει ο εγωισμός και ότι υπερέχετε γιατί αυτό δεν είναι δίκαιο και ξέρετε ότι έχετε καθυστερήσει.. Επαγγελματικά ένα στάδιο προετοιμασίας πρέπει να τελειώσει γιατί το έχετε αναβάλλει πολλές φορές και το βρίσκατε ως δικαιολογία!

Πηγή:astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα