Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 23/02

Καλημέρα!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Είστε και εσείς που θέλετε πάση θυσία να ολοκληρώσετε κάτι στην εργασία σας γιατί θεωρείτε ότι έχετε καθυστερήσει αρκετά και μάλιστα έχουν διογκωθεί τα πράγματα… Ερωτικά, είστε μεν κοντά αλλά κρατάτε και μία απόσταση ασφαλείας, γιατί θέλετε τον χρόνο σας σήμερα… Επαγγελματικά, είστε σε φάση που γίνεστε αυστηροί και ταυτόχρονα δεν είστε συνεργάσιμοι!

Ταύρος
Σήμερα έχετε μία

συνέπεια και δεν αντέχετε να μην την τηρούν και να τη σέβονται οι άλλοι σε σημείο που γίνεστε και ενοχλητικοί στην εργασία σας ζητώντας επίμονα το ίδιο πράγμα… Ερωτικά, σαφώς και έχετε καταλάβει ότι κάποια πράγματα είναι αποκλειστικά στα δικά σας χέρια και μάλιστα ξέρετε και τι μπορείτε να αποφύγετε… Επαγγελματικά, καλό είναι να δέχεστε και υποδείξεις ή συμβουλές!

Δίδυμοι
Ευτυχώς εσείς αλλάζετε διάθεση και είστε και σε θέση να παρασύρετε και τους δικούς σας ανθρώπους να κάνουν το ίδιο και να γίνετε και πιο ευχάριστοι σήμερα! Ερωτικά, σαφώς και ξέρετε τα λάθη σας αλλά αυτό δε σας εμποδίζει να τα επαναλαμβάνετε… Ειδικότερα θα πρέπει να δείξετε μεταμέλεια και να προσπαθήσετε τουλάχιστον να κατανοήσετε τη δική σας θέση… Επαγγελματικά, μην περιμένετε να αλλάξει κάτι χωρίς να το προσπαθήσετε αρκετά.

Καρκίνος
Είστε και εσείς που σήμερα έχετε την τάση να φαίνεστε και να προβάλετε τον εαυτό σας αρκετά αλλά αυτό δε σας εμποδίζει να μη νιώθετε και εύθικτοι γιατί μπορείτε να ξεφύγετε εύκολα σε αυτή σας την επιδίωξη. Ερωτικά λοιπόν πρέπει να καταλάβετε τις ανάγκες των άλλων ακόμα και αν τις θεωρείτε υπερβολικές… Σε κάθε περίπτωση θα τις αξιολογήσετε πιο σχολαστικά και θα καταλήξετε αργότερα… Επαγγελματικά, μην προτρέχετε γιατί η βιασύνη σας δε θα σας βγει σε καλό!

Λέων
Ευτυχώς που γίνεστε και πιο κοινωνικοί σήμερα γιατί γενικότερα έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και αυτό δε σας αφήνει περιθώριο για να είστε χαλαροί και κοινωνικοί. Θα το καταλάβετε τις βραδινές ώρες είτε από μόνοι σας, είτε αν σας παρασύρουν οι άλλοι…. Ερωτικά σας αρέσει να σας διακρίνουν αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι μονόπλευρο ούτε τεχνητό… Πρέπει να βγαίνει από μέσα σας… Επαγγελματικά, είναι καλύτερα να συνεργάζεστε αλλά να έχετε προεξοφλήσει τα όρια!

Παρθένος
Μέρα που τα ερωτικά παραμένουν στο στόχαστρο και αυτό γιατί νιώθετε υπερβολικά εκτεθειμένοι στα συναισθήματά σας. Αυτό βέβαια όταν προσπαθείτε να το ελέγξετε ή να το απομακρύνετε βρίσκει αντιστάσεις… Ερωτικά σαφώς και περιμένετε κάτι περισσότερο από τους άλλους γιατί θεωρείτε ότι εσείς κάνατε πάντα το πρώτο βήμα… Επαγγελματικά είστε κοντά στο να ανοίγεστε αλλά προς το παρόν κάτι θέλετε να λάβετε ως αρχική διαβεβαίωση!

Ζυγός
Μέρα που θα σας απασχολήσουν τα ερωτικά σας γιατί τα έχετε αφήσει στην άκρη και γενικότερα τα έχετε παραμελήσει αρκετά κυρίως γιατί έχετε δώσει βάση στην εργασία σας, και σας αποσπάει όλη την ενέργεια… Ερωτικά, σαφώς και περιμένετε να ανταποκριθείτε τάχιστα αλλά και εσείς αν κάνετε μία κίνηση θα δείτε ότι θα τύχη σπουδαίας αποδοχής… Επαγγελματικά σας αγχώνουν οι διαδικασίες που τις έχετε στο μυαλό σας πολύ πρόχειρες!

Σκορπιός
Είστε και εσείς που πιστεύετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε όλα αμέσως μόλις το σκεφτείτε… Αυτό βέβαια, είναι και μία παγίδα γιατί μπορείτε και να παρασυρθείτε ή να παρακινηθείτε με λάθος τρόπους… Ερωτικά, είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αρκεί να μπορέσετε να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο… Επαγγελματικά, θέλετε να γίνουν πιο συγκεκριμένοι γιατί κάποιες αποφάσεις θεωρείτε ότι παίρνονται στο φτερό, δηλαδή παντελώς πρόχειρα!

Τοξότης
Είστε και εσείς που θα χρειαστεί να μετακινηθείτε σήμερα και αν όχι πραγματικά τουλάχιστον να κάνετε το μυαλό σας να τρέξει με πιο γρήγορες ταχύτητες και κυρίως να προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε κάτι σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα συνοψίζοντας τις διαδικασίες στην εργασία ή προσπερνώντας κάποιες αρκεί να φτάσετε στο αποτέλεσμα… Ερωτικά πάντως, θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές, και να τις αξιοποιήσετε ώστε να έχουν και διάρκεια!

Αιγόκερως
Μέρα με δυσκολίες η σημερινή, ακόμα και για εσάς τους ίδιους γιατί δεν μπορείτε να παρακάμψετε κάτι που θεωρείτε ασήμαντο στην εργασία σας αλλά και για άλλους είναι άκρως σημαντικό… Αυτή η διχογνωμία μπορεί να σας εκνευρίσει αν και η δική σας άποψη δεν είναι η απόλυτα σωστή. Ερωτικά υπάρχουν σημάδια βελτίωσης αλλά αυτό δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικό γιατί κάθε φορά κάνετε βήματα μπροστά και αμέσως με την όπισθεν και καταλήγετε στο ίδιο σημείο!

Υδροχόος
Μία μέρα με αρκετές εκπλήξεις που θα τις προκαλέσετε μόνοι σας κυρίως αν αναλογιστείτε πόσο σημαντικό ρόλο μπορείτε να παίξετε εσείς οι ίδιοι και να επηρεάσετε τα γεγονότα! Ερωτικά μπορείτε να δείτε πιο ανοιχτά αυτά που σας λένε και να προσπεράσετε μία κατάσταση χωρίς να τις δώσετε διαστάσεις που θεωρείτε περιττές… Επαγγελματικά, προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί κάνετε πρόχειρους υπολογισμούς που μπορεί να αποδειχτούν ασύμφοροι!

Ιχθείς
Μία μέρα με αρκετές δυσκολίες κυρίως γιατί θεωρείτε ότι κάποιοι σας απομακρύνουν από τους στόχους σας και μάλιστα το κάνουν εσκεμμένα… Ερωτικά σαφώς και θέλετε μία κάποια απόσταση ώστε να δείτε αν τελικά σας λείπουν ή πόσο και εσείς τους λείπετε ώστε να αναθερμανθεί η σχέση σας… Επαγγελματικά, μην πιστεύετε ότι ξέρετε όλη την αλήθεια γιατί αγνοείτε ή τουλάχιστον δεν ξέρετε σε βάθος κάτι που έχει μεγάλη σημασία!

Πηγή:astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα