Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 24/02

Καλημέρα!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Αυτό το καρναβάλι θα σας δείξει ότι οι μασκαράδες δε διαχωρίζονται μόνο από την αμφίεση αλλά υπάρχουν και κάποιοι που υποδύονται ένα ρόλο διαφορετικό για εσάς από αυτόν που εσείς μπορείτε να κατανοήσετε.. Ερωτικά, αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι γιατί υπάρχουν πράγματα που σας κρύβουν και τα λένε σε άλλους

για να σας τα μεταφέρουν, ενώ είστε ανοιχτοί και διαθέσιμοι να ακούσετε το οτιδήποτε… Επαγγελματικά, δώστε λίγο χρόνο γιατί έχετε βάλει τελεσίγραφο που δεν είναι και τόσο δίκαιο!

Ταύρος
Μία Ηλιακή Έκλειψη που σας αυξάνει τη διάθεση για κοινωνικότητα και γνωριμίες! Το ζήτημα που ανακύπτει είναι ότι δεν μπορείτε να κατατάξετε τους ανθρώπους σε αυτούς που αξίζουν κάτι περισσότερο για εσάς ή θα πρέπει απλώς να παραμείνουν στη λίστα των γνωστών σας. Ερωτικά σας ταιριάζουν οι φιλικοερωτικές σχέσεις και αυτές που δεν έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις… Έτσι λίγο στο χαλαρό.. Επαγγελματικά, μην αλλάζετε τους στόχους σας.

Δίδυμοι
Μία Ηλιακή Έκλειψη που σας επηρεάζει αρκετά και αυτό που σας προβληματίζει είναι η εικόνα που θέλετε να βγάλετε προς τα έξω… Ερωτικά, σαφώς και υπάρχουν δεύτερες σκέψεις γιατί και εσείς ενώ θέλετε να γίνετε πιο αποφασιστικοί και να δώσετε συγκεκριμένη μορφή στις σχέσεις σας αλλά και να τους κάνετε να νιώσουν εμπιστοσύνη, αλλά αυτό είναι κάτι που θα σας δυσκολέψει να βρείτε τα σωστά επιχειρήματα… Επαγγελματικά, έχετε αναλάβει κάτι που δυσκολεύεστε να το φέρετε σε πέρας!

Καρκίνος
Μία Ηλιακή Έκλειψη που σας ανοίγει παράθυρα και προοπτικές αρκεί όμως να τα δείτε και να τα αξιοποιήσετε από την καλή τους πλευρά, και κυρίως να μην τα εξετάσετε στην επιφάνεια αλλά να προσπαθήσετε να μπείτε στην ουσία… Πάντως μία λύση που σας φαίνεται εύκολη θα δείτε ότι έχει δυσκολίες… Ερωτικά, μην τάζετε κάτι που ξέρετε ότι είναι δύσκολο να το εκτελέσετε… Επαγγελματικά, σας αρέσουν οι προοπτικές, αλλά μπορείτε εύκολα να χάσετε τον προσανατολισμό σας!

Λέων
Για εσάς τα πράγματα περιπλέκονται γιατί έχετε οικονομικές ανησυχίες και αυτό που χρειάζεστε είναι να βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας… Μην τις δείτε χαλαρά και αφήσετε απλήρωτο κάτι που θα σας κόψουν την υπηρεσία που σας είναι απόλυτα χρήσιμη.. Επίσης, μην αγνοείτε ότι οτιδήποτε καθυστερείτε το πληρώνετε με τόκο… Ερωτικά, ψάχνετε περισσότερο τις εσωτερικές σας ανάγκες παρά τις πρόσκαιρες και αυτές που δείχνουν ότι είστε καλά στους άλλους… Επαγγελματικά, έχετε κάθε λόγο να νιώθετε ανασφαλείς γιατί τα δεδομένα μεταβάλλονται διαρκώς!

Παρθένος
Για εσάς τα θέματα σχέσεων αλλάζουν άμεσα και εσείς καλείστε να βάλετε μία τάξη σε αυτές και να τις ιεραρχήσετε… Το ζήτημα είναι ότι υπάρχουν δυσκολίες και στην προσπάθειά σας να κάνετε εκ νέου αξιολόγηση μπορεί να αδικήσετε τους άλλους ακόμα και άθελά σας… Καλό θα ήταν να πάρετε τον χρόνο σας και να ζητήσετε διευκρινίσεις όπου χρειάζεται… Ερωτικά, μην πιστεύετε ότι υπάρχουν μαγικά ραβδάκια για να λύσετε τα θέματά σας, αντίθετα θα πρέπει να τα δείτε σε βάθος χρόνου… Επαγγελματικά, δείξτε εμπιστοσύνη αλλά προσπαθήστε να ελέγχετε τις κινήσεις τους!

Ζυγός
Αντιλαμβάνεστε την ανάγκη να δώσετε περισσότερο έμφαση στην εργασία σας, αλλά σημασία έχει να βάζετε σωστές προτεραιότητες… Προσέξτε γιατί κάποια θέματα ρουτίνας τα προσπερνάτε και μπορεί να χάσετε κάποιες προθεσμίες… Ερωτικά, σαφώς και υπάρχουν προβλήματα ή αντιπαραθέσεις που αν δεν προσπαθήσετε να τις κόψετε από τη ρίζα μπορούν να γιγαντωθούν πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα… Προσέξτε την υγεία σας και τη διατροφή σας γιατί εύκολα μπορείτε να υπερβάλλετε!

Σκορπιός
Μία ερωτική Ηλιακή Έκλειψη για εσάς και αυτό που πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε είναι να μη μοιράζετε ψεύτικες υποσχέσεις ή ψεύτικο ενδιαφέρον αλλά όχι μόνο εσείς μπορούν πολύ εύκολα να σας το επιστρέψουν κιόλας και να γίνετε εσείς τα θύματα… Πάντως, έχετε την τάση να βιάζεστε και να εξιδανικεύετε τους άλλους… Επαγγελματικά, θέλετε να είστε δημιουργικοί αλλά προς τη σωστή κατεύθυνση και κάτι που θα σας αποφέρει άμεσα σε χρήμα, και όχι σε κάτι που θα μείνει στο χρονοντούλαπο!

Τοξότης
Για εσάς τα οικογενειακά θέματα είναι αυτά που ζητούν τη συνδρομή σας και μην τα δείτε όλα επιφανειακά γιατί τότε θα παρασυρθείτε είτε με το να μην ασχοληθείτε καθόλου, είτε με το να ασχοληθείτε με λάθος τρόπο… Ερωτικά, έχετε δυσκολίες γιατί νιώθετε πολύ άνετοι και αυτό εκλαμβάνεται ως έλλειψη αληθινού ενδιαφέροντος… Δεν είστε απόλυτα αφοσιωμένοι και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να το κρύψετε… Επαγγελματικά, θα αρχίσετε να μπαίνετε σε αδιέξοδες συζητήσεις!

Αιγόκερως
Ένα τριήμερο για εσάς με αρκετές μετακινήσεις και αυτό που σας χρειάζεται είναι να περάσετε καλά και όχι να μη σουλατσάρετε άσκοπα και χωρίς να το ευχαριστηθείτε στην ουσία του… Ερωτικά, πιστεύετε ότι μία εκδρομή θα σας βοηθήσει να συντονιστείτε και να βρείτε την ευκαιρία να εξωτερικευθείτε και να δώσετε λεπτομέρειες που έχετε χάσει, ώστε να ξαναβρεθείτε στο ίδιο σημείο συνεννόησης… Επαγγελματικά, καλά κάνετε και κρατάτε μικρό καλάθι όταν κάτι δεν εξαρτάται απόλυτα από εσάς!

Υδροχόος
Έχετε την τάση να πιστεύετε ότι το χρήμα μπορεί να σας έρθει πιο εύκολα και να σας βοηθήσει να μπείτε σε έξοδα… Ερωτικά, προσπαθείτε να βρείτε μία βάση για να κινηθείτε αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εσάς… Αυτό που δε νιώθετε είναι ασφάλεια γιατί επιμένετε σε κάτι που ουσιαστικά δεν υπάρχει…. Προσέξτε γιατί το εύκολο χρήμα που μπορεί να σας υπόσχονται δε θα είναι εύκολο να το εισπράξετε… Επαγγελματικά, έχει έρθει η ώρα να μιλάτε με νούμερα και αποδείξεις και σωστά επιχειρήματα!

Ιχθείς
Μία Ηλιακή Έκλειψη που είναι δική σας και σας αναγκάζει να φερθείτε τόσο αρχηγικά όσο και να μην καταλαβαίνετε αυτά που αναλαμβάνετε τι προεκτάσεις δημιουργούνται ή να πιστεύετε ότι κάτι είναι πιο εύκολο να γίνει, αλλά να μην ξέρετε ούτε τις λεπτομέρειες αλλά ούτε και τον τρόπο εκτέλεσης… Ερωτικά, είστε αυτοί που ενθουσιάζεστε και παρασύρεστε και αυτό είναι ωραίο αρκεί να ξέρετε ότι είναι παροδικό και ότι θα έχει συγκεκριμένη διάρκεια ώστε να το ευχαριστηθείτε όσο διαρκέσει… Επαγγελματικά, μπορείτε να κατηγορείτε τους άλλους για αναλγησία, αλλά σίγουρα και εσείς έχετε ευθύνες που οι άλλοι δεν αντιλαμβάνονται εύκολα!

Πηγή:Astrologos

Keywords
Τυχαία Θέματα