Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 6/03

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Tι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Κριός
Μία δυναμική Δευτέρα ξεκινάει και αυτό που χρειαζόμαστε είναι να μιλάμε πολύ και κυρίως να διεκδικούμε ακόμα περισσότερα! Είναι μία εξωστρεφής ημέρα τουλάχιστον στο μισό της και μας ωθεί σε ευχάριστες και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες… Για τα επαγγελματικά μας λοιπόν βρίσκουμε εύκολες λύσεις και βέβαια άκρως δημιουργικές και πρωτότυπες… Επίσης, καλό είναι να εξωτερικευόμαστε

και όχι μόνο σε αυτά που θεωρούμε προφανή αλλά και αυτά που είναι άκρως βαθιά κρυμμένα μέσα μας και πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να τα μοιραστούμε με κανέναν… Σήμερα, ωστόσο είναι που λέμε και αυτά που μαθαίνουμε από γύρω-τριγύρω και δεν τα θεωρούμε αξιόπιστα, έτσι για να τα διασταυρώσουμε… Ερωτικά, η μέρα θα μας αλλάξει τη διάθεση και θα αποφασίσουμε να περάσουμε είτε κατ’ οίκον είτε με πολλές αποκαλύψεις που θα μας κάνουν να εκφραζόμαστε πολύ άμεσα αλλά και να βρίσκουμε εύκολη ανταπόκριση… Επαγγελματικά, ξέρουμε ότι αυτό που μπορούμε να κάνουμε σήμερα, δεν πρέπει να το αναβάλλουμε για αργότερα!

Ταύρος
Δεν πειράζει που ο κυβερνήτης σας είναι ανάδρομος γιατί αυτό είναι κάτι που πρέπει να το συνηθίσετε και να δείτε τι λάθη έχετε κάνει στην εργασία σας και να τα διορθώσετε και κυρίως να μάθετε να μην παρασύρεστε από λόγια τρίτων μη αξιόπιστων…. Ερωτικά, ένας στόχος σας επιτυγχάνεται και αυτό σας δημιουργεί την ανάγκη να τον αναπληρώσετε… Επαγγελματικά, προσπαθήστε να εστιάζετε στα σημαντικά!

Δίδυμοι
Μία μέρα για εσάς που μέχρι το μεσημέρι έχετε όλη την άνεση να κάνετε αυτά που θέλετε και μάλιστα πολύ πιο αποτελεσματικά από όσο νομίζετε… Οι γρήγορες εξελίξεις σας ταιριάζουν και γι΄αυτό και τις επιδιώκετε… Ερωτικά, ψάχνετε να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σε αυτά που σας έχει χαλάσει τη μαγιά και να το διορθώσετε… Επαγγελματικά, είστε πιο διορατικοί και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευθείτε!

Καρκίνος
Η μέρα για εσάς είναι ανάμεικτη… Αφενός έχετε πολλά που είναι υποχρεώσεις και άλλες που ξεπηδάνε για να τις διεκπεραιώσετε και αφετέρου νιώθετε ιδιαίτερα χρήσιμοι… Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι κάνετε πιο μακροπρόθεσμα σχέδια και αυτό είναι δείγμα του ενδιαφέροντός που δείχνουν οι άλλοι προς εσάς… Ωστόσο φροντίστε να τα οριστικοποιήσετε… Επαγγελματικά, είστε αυτοί που θα βάλετε κανόνες και όρους!

Λέων
Μία μέρα καλή για εσάς αφενός γιατί βλέπετε πιο ανοιχτόμυαλα τα θέματά σας και αφετέρου γιατί είστε πολύ σχολαστικοί και πολύ καλοί στη διαχείριση των οικονομικών σας, αν και κάτι που απλώς συζητάτε μπορεί να αποτελεί σωστή λύση… Ερωτικά, σας αρέσει να είστε πρωτοπόροι αλλά αυτό που σας εξιτάρει είναι το μυαλό και ο τρόπος που σας αντιμετωπίζουν… Επαγγελματικά, είστε πιο εφευρετικοί κυρίως αν συνεργάζεστε σωστά με τους άλλους!

Παρθένος
Μία μέρα που σας γεμίζει με υποχρεώσεις και αυτό που χρειάζεστε είναι να είστε οργανωμένοι και κυρίως να μην φοβάστε να αποφασίζετε… Έχετε βάλει μία κάποια τάξη σε αυτά που θέλετε να κάνετε οπότε και επαγγελματικά μπορείτε να τα προβάλετε με μεγάλη άνεση… Επαγγελματικά, λοιπόν είστε έτοιμοι να προβάλετε τον εαυτό σας… Ερωτικά, όταν αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο είναι πιο εύκολο να βρείτε αυτό που ψάχνετε!

Ζυγός
Είστε αρκετά έξυπνοι σήμερα ώστε να μπορείτε να στρέφετε τις συζητήσεις εκεί που θέλετε και μάλλον εκεί που σας συμφέρει και το ξέρετε καλά… Ερωτικά, σας αρέσουν οι εκπλήξεις, γι’ αυτό σκέφτεστε να κάνετε και εσείς μία και να είναι σε μορφή ταξιδιού ακόμα και αν δεν είναι για σήμερα και να πραγματοποιηθεί μελλοντικά… Επαγγελματικά, σας αγχώνει όταν κάποιοι βιάζονται και εσείς δεν προλαβαίνετε τις εξελίξεις!

Σκορπιός
Είστε έτοιμοι να βάλετε μία τάξη στα ερωτικά σας και σήμερα είστε πολύ επικοινωνιακοί και σε βοηθάνε και οι απαντήσεις που σας δίνουν γιατί σας δίνουν και ωραία πάσα να ανταποκριθείτε… Ερωτικά, θέλετε να βάλετε περισσότερη φαντασία στην σχέση σας και να ξεφύγετε από αυτά τα καθημερινά που σας φαίνονται και βαρετά… Επαγγελματικά, είστε τόσο καλοί αλλά χρειάζεται να το υπενθυμίζετε!

Τοξότης
Σίγουρα θα πάρετε φόρα τη σημερινή μέρα και αυτό θα το καταλάβετε από την αρχή της… Ερωτικά, σήμερα θέλετε να κάνετε κάτι που θα δώσει ιδιαίτερη ώθηση και μάλιστα να συνδυάζετε και σωστά το παρελθόν και να μην το αφήνετε στην άκρη γιατί έτσι δε θα το ξεπεράσετε ποτέ… Επαγγελματικά, πρέπει να γίνετε πιο υποχωρητικοί!

Αιγόκερως
Στα βαθιά πέφτετε σήμερα και αυτό σας αρέσει να το προκαλείτε είτε από μόνοι σας είτε γιατί είναι ο τρόπος να επιτεθείτε… Ερωτικά, είστε πολύ πιο ευαίσθητοι και αυτό θα το πληρώσετε με το να χρειαστεί να παραδεχτείτε τα λάθη σας ή και να κάνετε μία υποχώρηση γενναία… Επαγγελματικά, αφήνετε στην άκρη το πρόγραμμα γιατί κάτι άλλο σας μοιάζει πιο επείγον!

Υδροχόος
Είστε και εσείς που έχετε τη φόρα του Σαββατοκύριακου και αυτό είναι που δε σας αρέσει καθώς το ημερολόγιο αναγράφει Δευτέρα και μάλιστα Τσαγκαροδευτέρα…. Ερωτικά, σας αγχώνει όταν πρέπει να συμπεριφερθείτε με τον καθώς πρέπει τρόπο και να φορέσετε τα σοβαρά σας… Επαγγελματικά, ο πρωταρχικός σας στόχος είναι τα οικονομικά σας… Και μην αγνοείτε ότι το εισόδημα αποτελεί σημαντική πτυχή των αποφάσεών σας!

Ιχθείς
Είστε πολύ καλοί στα λόγια σήμερα και ευτυχώς έχετε και έναν τρόπο να τα λέτε ευχάριστα… Ο έρωτας σήμερα για εσάς έχει πολύ συναισθηματικό υπόβαθρο και σαφώς ξεκινάτε να μιλάτε για να κάνετε και τους άλλους να μιλούν… Ερωτικά, λοιπόν είστε έτοιμοι για αποδράσεις… Επαγγελματικά, είστε πολύ πιο σίγουροι όταν εμπιστεύεστε τις δυνάμεις σας, αλλά και όταν τολμάτε να ανταγωνίζεστε και να διαφωνείτε!

Πηγή: astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα