Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 3/04

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Tι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει τώρα για το ζώδιό σου και η ζωή σου θα μπει σε εντελώς άλλους ρυθμούς που θα σε γεμίσουν ευχάριστα αισθήματα. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου και να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που θα προκύψουν και οι οποίες θα φέρουν την ουσιαστική αναγέννηση. Στον αισθηματικό τομέα, πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις πολλά

νεύρα και μπορεί να στενοχωρήσεις το ταίρι σου. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που ίσως έχεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ταύρος
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήνεις άλλους να ανακατεύονται στη ζωή σου. Στηρίξου στα πόδια σου, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να σε εκφράζει και να σε κάνει να νιώθεις πληρότητα. Η ζωή αξίζει όταν τη ζούμε όπως εμείς πραγματικά θέλουμε και όχι προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε ξένες επιθυμίες. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε λίγο τον περίγυρό σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς λόγο. Στα επαγγελματικά θέματα μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε μια περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον και δείξε προσοχή σε έξοδα απρόοπτα που θα έρθουν.

Δίδυμοι
Κάποιο νέο άτομο, αγαπητέ Δίδυμε πρόκειται να μπει στη ζωή σου, με φιλική πρόθεση και πολλά υποσχόμενο. Μην βιαστείς να φέρεις τα πάνω κάτω, αλλά άσε τον χρόνο να σου δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Αργότερα θα έχεις περισσότερα στοιχεία για να κρίνεις αν αξίζει να ακολουθήσεις όσα σου λέει αυτό το πρόσωπο και πώς μπορείς να ωφεληθείς. Μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα για τα αισθηματικά σου και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε να είσαι καλά και εσύ αλλά και το ταίρι σου. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί εξ αιτίας του άγχους, της έντασης και της ενέργειας που θα έχεις, μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Οικονομικά, μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, πριν απαντήσεις, μελέτησέ τη πολύ καλά.

Καρκίνος
Ένα ζήτημα εξαιρετικής σημασίας θα έρθει στην επιφάνεια, αγαπητέ Καρκίνε, και δεν θα είσαι σε ετοιμότητα για να δώσεις λύση. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, ώστε να μπορέσεις με ηρεμία να σκεφτείς τον καλύτερο δυνατό τρόπο να αποφύγεις τον αρχικό κίνδυνο. Μετά θα έχεις τον χρόνο να αξιολογήσεις με κάθε λεπτομέρεια τα γεγονότα και να βρεις την άκρη. Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Προσπάθησε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα για να λύσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα. Θα πρέπει όμως να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

Λέων
Τα άστρα προσφέρουν προοπτικές βελτίωσης στο ζώδιό σου, σε πολλά επίπεδα. Ο χρόνος που θα απαιτηθεί θα είναι αρκετός και θα χρειαστεί συνέπεια, σοβαρότητα και πολύ καλός προγραμματισμός για να τα καταφέρεις. Τα αποτελέσματα όμως θα έρθουν γρηγορότερα από το αναμενόμενο και θα σε δικαιώσουν για τη σωστή σου στάση. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να το κάνεις να νιώσει καλύτερα. Στα επαγγελματικά σου, πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά, ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω. Καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

Παρθένος
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις αγαπημένα πρόσωπα να αναλάβουν ολοκληρωτικά την ευθύνη για τη δική σου στάση, προκειμένου να σε καλύψουν. Είναι κάτι που θα βγει στην επιφάνεια μακροπρόθεσμα και θα εκτεθείς. Η καλύτερη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μιλήσεις με ειλικρίνεια και να δώσεις εξηγήσεις. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς. Στα επαγγελματικά σου, μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι κινήσεις σου στα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ‘ανοίγματα’ που τώρα θα πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς.

Ζυγός
Το προηγούμενο διάστημα σε κούρασε με τις υπερβολικές του απαιτήσεις. Τώρα είναι η ώρα να γίνουν όλα όπως επιθυμείς και τα προβλήματα να βρουν επιτέλους την οριστική τους λύση. Το πλανητικό τοπίο δείχνει θετικό απέναντι στο ζώδιό σου αναφορικά με τις επιδιώξεις σου, αρκεί να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες. Στα αισθηματικά σου, πολλά πράγματα που μπορεί να σε προβλημάτιζαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις. Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά ακόμη δεν βρίσκονται στον δρόμο που θέλεις.

Σκορπιός
Μην φοβηθείς, αγαπητέ Σκορπιέ, τις αλλαγές που έρχονται. Προσπάθησε να εναρμονιστείς με τις καινούργιες συνθήκες, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις. Σύντομα θα λάβεις βοήθεια από κάποιο άτομο που δεν γνωρίζεις πολύ καλά, αλλά σε έχει εκτιμήσει αρκετά. Προετοιμάσου να τη δεχτείς. Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά, έχεις κάνει αρκετά έξοδα που τώρα θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.

Τοξότης
Το κοινωνικό σκηνικό διαμορφώνεται περίπλοκα για το ζώδιό σου και φέρνει εντάσεις που δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη. Απομακρύνσου το συντομότερο και μην εμπλακείς σε συναντήσεις και συζητήσεις άσχετες με τις επιδιώξεις σου. Όλα αυτά μπορούν να σε βγάλουν από τον δρόμο σου, κάτι που καλό θα είναι να αποφύγεις εγκαίρως. Κάποια θέματα στα αισθηματικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Μίλα με το ταίρι σου και απόφυγε να παίρνεις όλες τις ευθύνες επάνω σου. Στον επαγγελματικό τομέα, η ενέργεια που θα έχεις θα σε ωθήσει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου είναι σίγουρο ότι αρχίζουν και βελτιώνονται και θα μπορέσεις να κάνεις τους προγραμματισμούς σου.

Αιγόκερως
Το ερχόμενο διάστημα θα είναι για το ζώδιό σου μια όαση στην έρημο που διέσχισες τόσο καιρό. Νέες ευκαιρίες έρχονται για δράσεις που οδηγούν σε επιτυχίες με ευκολία. Η κούραση και ο απέραντος κόπος του παρελθόντος δεν πήγαν χαμένα – ήρθε η ανταμοιβή και θα είναι πλουσιοπάροχη. Σήμερα μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις θα κάνουν το κλίμα στον αισθηματικό σου τομέα πάρα πολύ καλό. Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τις επιλογές σου. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις στις οποίες πριν απαντήσεις θα πρέπει να προσέξεις, γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες.

Υδροχόος
Μην αφήνεις, αγαπητέ Υδροχόε, περιθώρια για λάθη στον περίγυρό σου, ειδικά όταν αυτά έχουν αντίκτυπο στη δική σου ζωή. Μπορείς να φροντίσεις άλλωστε να υπάρξει το συντομότερο μία λύση σε όσα σε έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό, αρκεί να μην φοβηθείς να αναλάβεις πρωτοβουλία. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και όλα θα βελτιωθούν. Τα αισθηματικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας. Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό, ώστε να τελειώσεις με εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Στα οικονομικά, απόφυγε τα περιττά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

Ιχθείς
Νέες ιδέες θα μονοπωλήσουν ξαφνικά τη σκέψη σου, αγαπητέ Ιχθύ, οι οποίες με τη βοήθεια κάποιων σημαντικών φίλων θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν με επιτυχία. Ο σωστός προγραμματισμός θα φέρει ευκαιρίες για μεγαλύτερη δράση που οδηγεί σε σημαντικές βελτιώσεις. Τα σχέδιά σου γενικότερα θα αναγνωριστούν. Στα αισθηματικά σου, όλα θα πάνε αρκετά καλά. Δεν χρειάζεται να σε ρίχνουν ψυχολογικά κάποια θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολλή ενέργεια και καλή διάθεση. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά. Θα μπορέσεις όμως να τα ισορροπήσεις και να τακτοποιήσεις και τις υποχρεώσεις που έχεις.

Πηγή:Oroskopos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα