Οι άγνωστες πτυχές της επίθεσης σε εφοριακούς στη Λευκάδα – «Εγώ θα τους σούβλαγα»

Ο ιδιοκτήτης δεν είχε κόψει εφτά αποδείξεις σε ισάριθμα τραπέζια για τα προϊόντα που είχε διαθέσειΟ καταστηματάρχης επιτέθηκε στους εφοριακούς και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγήΗ αντίδραση από τους εφοριακούς Αχαίας – Ηλείας – Κεφαλονιάς«Εγώ θα τους σούβλαγα», λέει ο αδερφός του ιδιοκτήτη

Η επίθεση σε εφοριακούς με μείγμα κρέπας στη Λευκάδα την περασμένη Παρασκευή, είναι ένα ακόμη περιστατικό βίας έναντι στους εφοριακούς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ilialive.gr, θύματα της επίθεσης αυτής ήταν υπάλληλοι του Υπουργείου

Οικονομικών από τη Δ.Ο.Υ. Πύργου.

Η επίθεση αυτή ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά άλλων σε βάρος εφοριακών ανά την Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι.

Το κλιμάκιο που ταξίδεψε από τον Πύργο στη Λευκάδα την Παρασκευή έκανε ελέγχους σε διάφορα καταστήματα κυρίως τουριστικού ενδιαφέροντος.

Ένα από αυτά ήταν μια κρεπερί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης δεν είχε κόψει εφτά αποδείξεις σε ισάριθμα τραπέζια για τα προϊόντα που είχε διαθέσει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, την ώρα που η υπάλληλος της ΔΟΥ Πύργου, έκατσε σε ένα από τα τραπέζια του καταστήματος, δέχθηκε πισώπλατα, την επίθεση από τον καταστηματάρχη με κουβάδες γεμάτους με υγρό μείγμα κρέπας, λούζοντας την στην κυριολεξία.

Ο καταστηματάρχης μετά το περιστατικό τράπηκε σε φυγή, ενώ οι ελεγκτές της Δ.Ο.Υ. Πύργου, μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να καταγγείλουν το περιστατικό. Ο δράστης συνελήφθη και το κατάστημα έκλεισε, αν και την επόμενη ημέρα κατάφερε να το ανοίξει και πάλι ο ιδιοκτήτης του με παρέμβαση στην Εισαγγελία.

Η αντίδραση από τους εφοριακούς Αχαίας – Ηλείας – Κεφαλονιάς

«Με δυο κουβάδες κρέμας κρέπας, έλουσε παρουσία πελατών και υπαλλήλων στο κεντρικότερο σημείο της Λευκάδας και με λεκτικούς προπηλακισμούς και βάναυσο τρόπο που αντιβαίνει κάθε αρχή αξιοπρέπειας, διέσυρε τις προσωπικότητες των υπαλλήλων και προσπάθησε με τον τρόπο αυτό να ματαιώσει τις ελεγκτικές ενέργειες και να αποφύγει τον καταλογισμό 7 παραβάσεων.

Η αντίσταση στα φαινόμενα αυτά θα είναι καθολική από τους εφοριακούς. Η καταβολή του ΦΠΑ που εισπράττουν οι επιχειρηματίες από τους πολίτες είναι υποχρέωση προς την Πολιτεία. Εμείς με ζήλο θα συνεχίσουμε καθημερινά με αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη να δίνουμε τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής για το συμφέρον της πατρίδας. Καταδικάζουμε απερίφραστα την φράση που είναι και ποινικά κολάσιμες του αδελφού του επιχειρηματία ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «εγώ θα τους σούβλαγα».

Ζητούμε αυστηρότερο θεσμικό πλαίσιο γιατί αυτός ο αγώνας αφορά όλη την κοινωνία»

«Εγώ θα τους σούβλαγα»

«Εγώ θα τους έκανα ακόμη χειρότερα, θα τους σούβλαγα», δήλωσε ο αδελφός του επιχειρηματία, που διατηρεί ψησταριά, υποστηρίζοντας ότι οι εφοριακοί δεν έπρεπε να βεβαιώσουν παράβαση.

«Ήταν εριστικοί, ήθελαν σώνει και καλά να τον γράψουν με όλα τα τραπέζια «χτυπημένα», επειδή δεν υπήρχαν στα τραπέζια αποδείξεις. Έχει παραγίνει το χάλι τους. Ήρθε στο «αμήν» και εγώ να σου πω αλήθεια, σουβλατζής είμαι, αν ήμουνα κι εγώ, θα τους «σούβλαγα», δεν θα τους έριχνα κρέπες επάνω» ανέφερε σε δήλωσή του ο αδερφός του δράστη.

ΠΗΓΗ: ilialive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα