Οι Anonymous κήρυξαν πόλεμο κατά των ακροδεξιών (video)

Η ομάδα χακτιβιστών «Anonymous» ανακοίνωσε την έναρξη νέας επιχείρησης εναντίον των ρατσιστών και των ακροδεξιών, μετά τα επεισόδια στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια.

«Πολίτες του κόσμου, είμαστε οι Anonymous και είμαστε θυμωμένοι. Θεωρούμε θλιβερή κατάσταση ότι το 2017 εξακολουθούμε να βλέπουμε σημαίες ναζιστικού κόμματος ψηλά και τρομοκράτες να σκοτώνουν για το ναζιστικό κίνημα», λέει ο αφηγητής στο βίντεο.

Στη συνέχεια, εξαπολύει επίθεση στον αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τράμπ, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι απέτυχε να κατηγορήσει

τους ρατσιστές σε δήλωσή του μετά τα επεισόδια.

«Και είμαστε θυμωμένοι, θυμωμένοι γιατί υπάρχει μια διοίκηση στον Λευκό Οίκο που έχει πουλήσει την ηθική υποχρέωσή της να εκπροσωπεί τους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών σε αντάλλαγμα για άτομα που πιστεύουν ότι είναι ανώτερα από εκείνα που δεν μοιάζουν με αυτά ή που δεν ακολουθούν τις σαδιστικές ιδεολογίες τους».

«Οι Anonymous έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. Αντιμετωπίζουμε ένα ανυπόφορο κακό που πρέπει να συνθλιβεί».

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιλέξαμε να συμμετάσχουμε στην Επιχείρηση Εγχώρια Τρομοκρατία, όπου συνεχίζουμε να ρίχνουμε οικιακούς ιστοτόπους τρομοκρατίας, αλλά και εκείνους που μοιράζονται την ιδεολογία».

Τη Δευτέρα, λογαριασμοί στο Twitter που σχετίζονται με τους Anonymous ισχυρίστηκαν ότι κατέλαβαν περίπου 12 ρατσιστικές ιστοσελίδες στις επιθέσεις DDOS, ανακοινώνοντας τις νίκες τους με το hashtag #OpDomesticTerrorism. Ορισμένες ιστοσελίδες αφαιρέθηκαν για αρκετές ώρες, ενώ άλλες παραμένουν απενεργοποιημένες.

If we find you promoting white supremacist terrorism online. We will come for you. Expect us. #OpDomesticTerrorism #Anonymous

Anonymous (@AnonyInfo) 13 Αυγούστου 2017

Target : white supremacist religious movement Creativity
Website: https://t.co/HzGdi6NuVm
Status : down#OpDomesticTerrorism pic.twitter.com/u9r6T4CF8h

— cyric (@result_400) 15 Αυγούστου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα