Ο survivor Χρανιώτης δηλώνει: Θέλω να μείνω σε αυτή τη διαδικασία της στέρησης και της νηστείας

Ο Γιώργος Χρανιώτης λίγο καιρό αφότου βγήκε από το Survivor μίλησε σε συνέντευξή του για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για την καθημερινότητά του από δω και πέρα.

Ποια είναι τα σχέδιά σου τώρα;

Θέλω να μπω στη θάλασσα. Επίσης, θα πάω να κάνω πρόβες για ένα έργο του Φερνάντο Πεσσόα, την ώρα του διαβόλου, που το κάναμε και πέρυσι σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Αποστολόπουλου. Θα ανέβει 4 Οκτωβρίου στο Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης

για 3 εβδομάδες. Υπάρχει ένας γυναικείος ρόλος που θα τον υποδυθεί η Ευγενία Σαμαρά η οποία δίνει κάποιες ερωτήσεις στον διάβολο. Στις 10 Σεπτεμβρίου μπορώ επίσης να ανακοινώσω ένα live που θα κάνουμε στη Θεσσαλονίκη με τους xaxakes για την ημέρα με τα χρώματα. Θα κάνουμε κάποια live το καλοκαίρι σίγουρα με τη μπάντα μου.Επίσης φτιάχνω το έδαφος για χειμώνα. Δεν ξέρω ακριβώς τί θέλω να κάνω αλλά ξέρω τι δεν θέλω.

Τι είναι αυτό που δεν θέλεις;

Δεν θέλω να κάνω κάτι για τα χρήματα. Θέλω παραστάσεις που να κρατήσουν το πολύ για δύο μήνες. Επειδή έχω διάφορες προτάσεις για τηλεόραση, θα φροντίσω να είμαι αρκετά πεισμωμένος και δυνατός ώστε να πω όχι αν δεν με ενδιαφέρει. Θέλω λίγο να μείνω στον ρομαντισμό του απόηχου του παιχνιδιού. Βγαίνοντας από το παιχνίδι, βλέπω πάρα πολύ καθαρά πως θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Και δεν θέλω να κάνω εκπτώσεις πάνω σε αυτό.
Μάλιστα επειδή αμοιφθήκαμε λόγω του παιχνιδιού θα είμαι λίγο άπληστος αν ενδώσω σε κάτι που δεν μαρέσει. Θέλω ακόμα να γίνει πιο θρησκευτική η ζωή μου σε εισαγωγικά. Δεν είμαι θρησκόληπτος. Πιστεύω στον θεό αλλά όχι σε θρησκείες. Θεωρώ ότι το να ζεις με κατάνυξη, να υποβάλλεις τον εαυτό σου σε στερήσεις, είναι μία διαδικασία που μόνο οφέλη έχει. Σε ένα συμβούλιο μάλιστα που είχαμε όλη η ομάδα, τους είδα όλους όμορφους σαν να έπεσε ένα θείο φως πάνω τους και αυτό ήταν προϊόν της εμπειρίας μας. Αυτό δεν θέλω να το χάσω και είναι εύκολο να το χάσεις στη πόλη. Θέλω να μείνω σε αυτή τη διαδικασία της στέρησης και τη νηστείας.

Πηγή: gnoristetinellada.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα