Ο Κωνσταντινέας βγάζει στη… σέντρα δημοσιογράφο κι αυτός μετά ζητά συγγνώμη

Το σχόλιο ενός δημοσιογράφου που ειδικεύεται στο αθλητικό ρεπορτάζ δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο facebook, ο Πέτρος Κωνσταντινέας.

Το σχόλιο, που περιείχε συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς για τον βουλευτή Μεσσηνίας, συνόδευσαν τα παρακάτω: «Όταν σε σχολιάζουν εθελόδουλα δημοσιογραφάκια που αρέσκονται να γίνονται οι δημοσιογραφικές πένες των αφεντικών τους…. τότε… μόνο παράσημα τιμής και υπερηφάνειας σου δίνουν!!! Άξιος ο μισθουλάκος σας… Αν είχες ψυχή ας έβαζες το δημοσιογραφικό σου δαιμόνιο

να κυνηγήσει όσα καταγγέλλω. Μπορείς?», έγραψε στον τοίχο του ο πρώην διαιτητής για να συμπληρώσει λίγο αργότερα ο Παύλος Πολάκης: «Που να τα βρει τα άντερα να ψάξει ο πληρωμένος κονδυλοφόρος Πέτρο μου; Αυτοί είναι σαν το Τζουκ μποξ. Βάζεις παίζουν, δεν βάζεις δεν παίζουν».

Τα παραπάνω προκάλεσαν στη συνέχεια τη συγγνώμη του δημοσιογράφου, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι κουμπάρος του πρώην επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, όταν εκείνος ήταν πρωθυπουργός, Γιώργου Μουρούτη.

Δείτε αναλυτικά:

Για την ιστορία, πάντως, η συγγνώμη έγινε αποδεκτή από τον Πέτρο Κωνσταντινέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα