Ο κινηματογραφιστής που μετέτρεψε το μάτι του σε… κάμερα (εικόνα – video)

Το όνομά του είναι Ρομπ Σπένσερ, είναι κινηματογραφιστής, ο οποίος στην τρυφερή ηλικία των 9 ετών έχασε το δεξί του μάτι έπειτα από ατύχημα με όπλο. Ωστόσο, πριν από 9 περίπου χρόνια αντικατέστησε το μάτι του με μία… κάμερα.

«Πραγματικά, όλοι μου το έλεγαν σαν πλάκα, »ω, πρέπει να βάλεις ένα μάτι – κάμερα’…», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του στη New York Post.

Το «βιονικό» του μάτι μοιάζει αρκετά με ένα προσθετικό μάτι, με μόνη του διαφορά ότι σε αυτό έχει ενσωματωθεί μια κάμερα εξοπλισμένη με ένα μικρό

πομπό, με την οποία ωστόσο δεν μπορεί να δει ξανά, αλλά μπορεί να καταγράφει πλάνα προκειμένου ο Σπένσερ να ετοιμάσει ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τα σάιμποργκ.

«Στην αρχή ενθουσιάζονται όταν το βλέπουν αλλά μετά οι αντιδράσεις αλλάζουν, του στυλ ‘αλλά είναι τόσο ανατριχιαστικό’. Έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι, αλήθεια θέλουμε να καταγράφουμε διαρκώς σε βίντεο τις ζωές μας; Δε γνωρίζω την απάντηση, αλλά πιστεύω πως όχι», είχε δηλώσει παλαιότερα στη New York Post.

«Ορισμένοι άνθρωποι παίζουν γκολφ. Εμένα μου αρέσει να φτιάχνω ψεύτικα μάτια κάμερες και να καταγράφω πράγματα με αυτό», ανέφερε πρόσφατα ο ίδιος στην κάμερα του BBC.

Keywords
Τυχαία Θέματα