Ο Χέτφιλντ των Metallica «έκραξε» τις Κένταλ και Κάιλι Τζένερ (εικόνα – video)

Ο frontman των Metallica, Τζέιμς Χέτφιλντ, «έκραξε» τις Κένταλ και Κάιλι Τζένερ, για την ιδέα που είχαν να φτιάξουν και να πουλήσουν μπλούζες με τα πρόσωπά τους πάνω σε θρυλικά εξώφυλλα δίσκων, συμπεριλαμβανομένου και του «Kill ‘Em All» των Metallica, για 125 δολάρια.

«Υποθέτω ότι αυτό που σκεφτόντουσαν είναι ότι «μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε». Για μένα είναι έλλειψη σεβασμού. Έχουμε δουλέψει σκληρά για 36 χρόνια, έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο μπορούμε και κάποιος απλά βάζει κάτι πάνω σε κάτι

σημαντικό για εμάς. Δεν λέω ότι είναι κάτι ιερό, αλλά ας δείξουν λίγο σεβασμό».

Οι αδερφές Τζένερ προκάλεσαν την αντίδραση και της συζύγου του Όζι Όσμπορν, Σάρον, η οποία ανέφερε σε tweet της ότι «Κορίτσια, δεν έχετε κερδίσει το δικαίωμα να βάλετε τα πρόσωπά σας δίπλα σε θρύλους της μουσικής. Μείνετε σε αυτά που ξέρετε… lip gloss».

Girls, you haven’t earned the right to put your face with musical icons. Stick to what you know…lip gloss. pic.twitter.com/BhmuUVrDBn

— Sharon Osbourne (@MrsSOsbourne) 29 Ιουνίου 2017

Εξαιτίας του σάλου που προκλήθηκε, οι Κένταλ και Κάιλι εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας απολογήθηκαν για το γεγονός, τονίζοντας ότι τα μπλουζάκια αποσύρθηκαν από την αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα