Ο ανάγωγος της Κυριακής: Η δε Φώφη να φοβήται τον άντρα

Ας αρχίσω από τα στενάχωρα. Ανακάλεσαν την άδεια στο Νάμμος. Για τη χρήση της παραλίας. Μόλις τώρα έμαθαν οι υπηρεσίες ότι γίνονταν συναυλίες εκεί και έμπαιναν εξέδρες και γίνονταν τέτοια πράγματα ανάρμοστα. Ναι. Ναι!! Τώρα το αντιλήφθηκαν, μόλις τελείωσε το καλοκαίρι. Πριν δεν βλέπανε, είχε αντηλιά. Κλαίνε στα κομμωτήρια. Σπαράζουν οι ανταύγειες. Και του χρόνου που θα τραγουδήσει ο Ρέμος; Και που θα ανοίγω τη σαμπάνια μου εγώ; Να τρέχουν τα δάκρυα από τις βίζιτες πάνω στις πλαστικές επεμβάσεις τους και να σου

σφίγγεται η καρδιά ρε μάγκα. Βρε κορίτσια, μην στεναχωριέστε μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι, θα τη βρει την άκρη ο επιχειρηματίας. Σε αυτή τη χώρα κουμάντο κάνει το Νάμμος. Όχι η κινούμενη πολιτική Άμμος. Ησυχάστε λοιπόν ξαπλώστρες.

Επειδή ο νόμος δεν λέει τι ζώα πρέπει να κυκλοφορούν στις παραλίες, μήπως επειδή φέτος είδαμε καμήλες που κατέβηκαν στο Νάμμος, μήπως να βγάλουμε κανένα νόμο τι ζώο επιτρέπεται και τι όχι; Γιατί αυτοί είναι σε θέση να φέρουν και λιοντάρια και τίγρεις και κροκόδειλους, προκειμένου να τραγουδήσει εκεί ο Ρέμος, ο αγαπημένος της πλουτομαλακίας που παρεμπιπτόντως έχω πολλά χρόνια να τον ακούσω να πει ένα τραγούδι ολόκληρο. Όλο μιλάει και χαιρετάει ενδιάμεσα.
«Έλα ρε Παναγιώτη, που είσαι ρε τι κάνεις;
Δώσε. Ανεβαίνουμε. Ψηλά τα χέρια. Περνάμε καλά;;;»
Και τι δεν λέει ενδιάμεσα στο τραγούδι, μόνο ανακοινώσεις για τα αμάξια που έχουν διπλοπαρκάρει δεν κάνει.

Λοιπόν, δεν ξέρω τι θα κάνει το κράτος, αλλά δεν θέλουμε να χάσουμε αυτές τις αξέχαστες συναυλίες του πούρου, της θλίψης και της βίζιτας. Διότι εγώ είμαι ανάγωγος και μ’ αρέσουν και τα πρόστυχα και τα ανώμαλα. Εγώ με τις πλαστικές γκόμενες φτιάχνομαι. Γενικά μ’ αρέσει ο κίνδυνος στο σεξ. Στον φίλο μου τον Γιώργο, του έσκασε πάνω στο σεξ βυζί και του καρφώθηκε σιλικόνη στο δεξί μάτι. Μιλάμε τρελή εμπειρία. Δεν επιμένουμε ποτέ στο πλαστικό βυζί, πάμε μια στο ένα, μια στο άλλο, όχι και στα δυο μαζί, όχι πολύ σφιχτά, αλλά ούτε και απότομα.
Τέλος πάντων άλλο ένα στενάχωρο θα πω και θα πάω για τα ευχάριστα.

Υ.Γ.1: Βρε γυναίκα του Φαλήρου, πως έγινες έτσι, σαν το δρόμο το χαλασμένο που πάει στο χωριό μου. Άντε ο Κουρουμπλής δεν την είδε την πίσσα, του την περιγράψανε. Εσύ στραβωμάρα έχεις; Γιατί είναι σίγουρο ότι τον Κουρουμπλή τον πήραν στο λαιμό τους, αυτοί που του περιγράφαν την κατάσταση. «Λίγη πίσσα στην άκρη έχει κύριε υπουργέ», τέτοια θα του λέγαν του ανθρώπου, για να τον καθησυχάσουνε. Έτσι βγήκε αυτός και είπε, «Κολυμπήστε ελεύθερα».

Υ.Γ.2: Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να βουλιάξει ένα καράβι. Ένας από αυτούς είναι να βουλιάξει κανονικά.

Υ.Γ.3: Παντρεύεται ο δούλος τους συστήματος Κυριάκος, τη δούλη του συστήματος Φώφη εις το όνομα της κλοπής του δημοσίου χρήματος, των άπειρων εκατομμυρίων που χρωστούν τα κόμματα τους, των ανέλεγκτων «μαύρων» ταμείων του ΠΑΣΟΚ και της κοινής κουτάλας. Έχουν τρελαθεί τόσα χρόνια μακριά από την κουτάλα, τρέμουν τα σαγόνια τους. Γι’ αυτό λοιπόν το ΠΑΣΟΚ (Δημοκρατική Συγχώρεση) δεν θα ψηφίσει μαζί με τη ΝΔ ό,τι νομοσχέδιο δεν θα ψηφίζουν οι ΑΝΕΛ στη Βουλή. Συμφωνούν, δεν συμφωνούν. Πιο σαφές μήνυμα ότι παιδιά χεστήκαμε για τους νόμους και τη Βουλή και για το νομοθετικό της έργο, δεν έχει υπάρξει. Μας νοιάζουν τα φράγκα, μας νοιάζουν οι καρέκλες γρήγορα, μας νοιάζει η εξουσία. Να πέσετε εσείς για να έρθουμε εμείς.
Μετά μην απορούνε γιατί φωνάζει ο κόσμος «Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή», γιατί άμα εσύ λες ότι δεν θα ψηφίσουμε τα νομοσχέδια, επειδή δεν θα τα ψηφίσει κάποιος άλλος, ποιος είναι αυτός που απαξιώνει τη Βουλή; Ο τσολιάς απ’ έξω ή το περιστέρι;

Υ.Γ.4: Η Φωφούλα, η Φωφίτσα η Φωφώ και όχι μόνη της προφανώς, οδήγησε όλο το εναπομείναν χρεοκοπημένο ΠΑΣΟΚ στο προθάλαμο του Κυριάκου. Το νέο σλόγκαν είναι «Πλέον ανήκομεν εις τη Δεξιά».
Αντέδρασε ο Ραγκούσης, αντέδρασε η ΔΗΜΑΡ, αντέδρασε και ο νεότερος των υποψηφίων Νίκος Ανδρουλάκης και είπε ότι το ΠΑΣΟΚ άρχισε να κατηφορίζει απ’ τη συνεργασία του με τον Καρατζαφέρη. Θύμωσε ο Γιωργάκης και του είπε ότι ο Σαμαράς δεν έμπαινε στην κυβέρνηση αν δεν του βάζανε και τον Καρατζαφέρη. Γι’ αυτό αναγκάστηκε. «Και δεν ξέρεις ιστορία», του είπε. Σώπα ρε Γιωργάκη, μας κατατρόμαξες. Ο Σαμαράς στο επέβαλε; Λες και άμα ήθελες εσύ, δεν μπορούσες να του πεις «Αντωνάκη εγώ είμαι σοσιαλιστής, τι δουλειά έχω να δίνω συγχωροχάρτια στους χουντικούς;» Απλά είπες «πες το εσύ για να μην φαίνεται ότι το ζητάω εγώ».
Η αλήθεια είναι είναι ότι την ιστορική εκείνη στιγμή η μεταπολίτευση αγκάλιασε τη χούντα, για να μπορέσουν να συγκυβερνήσουν, ανοίγοντας τις πόρτες στον εθνικοσοσιαλισμό που εκπροσωπείται σήμερα από τη Χρυσή Αυγή. Έτσι τρύπωσαν ο Άδωνης, ο Πλεύρης, ο Βορίδης και μπήκαν και αυτοί στο δημοκρατικό τόξο. Τι δουλειά έχουν αυτοί στο δημοκρατικό τόξο;;;
Ως εκ τούτου, Γιωργάκη, μάλλον ο Ανδρουλάκης την ξέρει την ιστορία, εσύ το μόνο που ξέρεις είναι να παίρνεις την ιστορία και να την πατάς κάτω.
Μην ξεχνάτε πως η καριέρα του Άδωνη και του Βορίδη ξεκίνησε όταν μέσα σε πέντε μέρες από εκεί που βλέπανε τα γερμανικά υποβρύχια γερμένα, τα είδαν όρθια.

Υ.Γ.5: Μιας και είπα για γερμανικά υποβρύχια, θυμήθηκα ότι σήμερα είναι οι γερμανικές εκλογές, όπου θα βγει η Μέρκελ για άλλη μία τετραετία, αλλά τον Σόιμπλε δεν τον πολυβλέπω τον τελευταίο καιρό να κάνει δηλώσεις ως σκληρός υπουργός οικονομικών. Μάλλον θα τον σπρώξουν σε άλλη θέση. Γιατί αν η Γερμανία ακολουθήσει την ίδια πολιτική, η διάλυση της Ευρώπης είναι μαθηματικά βέβαιη. Για πρώτη φορά στη γερμανική βουλή θα μπει η ακροδεξιά, δηλαδή ο Χίτλερ, με τον ίδιο βηματισμό όταν είχε πρωτοεμφανιστεί τότε ο εθνικοσοσιαλισμός. Αυτό όλο είναι ένα δημιούργημα του Σόιμπλε. Αυτός ευθύνεται για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη. Οι Έλληνες της Γερμανίας ψηφίζουν στη Γερμανία αλλά δεν ξεχνούν ότι ο Σόιμπλε κυβέρνησε την Ελλάδα, ότι ο Σόιμπλε ήθελε να μας διώξει από την Ευρώπη, ότι ο Σόιμπλε μας διέλυσε κυριολεκτικά και μας μετέτρεψε σε αποικία και στρατόπεδό του. Ο άνθρωπος είναι ο σύγχρονος τύραννος της Ευρώπης. Ας τους υπενθυμίσουμε γι’ άλλη μια φορά την ιστορία.

Υ.Γ.6: Δεν βρίσκουν λεφτά, λέει, εκεί στην κεντροδεξιά της Γεννηματά να κάνουν τις εκλογές τους. Πάνε οι εποχές που σήκωναν ένα τηλέφωνο και διατάζανε «ένα εκατομμύριο και γρήγορα» στα «μαύρα» μας ταμεία. Στην Αγροτική τράπεζα Ελλάδος τηλεφωνούσαν και δίνανε εντολές σε ποιους επιχειρηματίες θα δοθούν τα λεφτά. Με το αζημίωτο φαντάζομαι. Αυτοί δεν είναι πολιτικοί, αυτοί είναι τροχονόμοι του χρήματος, που καθώς περνούνε τα λεφτά μπροστά τους, αρπάζουν τις προμήθειες.

Υ.Γ.7: 80 εκατομμύρια ευρώ βρεθήκαν στους λογαριασμούς του Τσοχατζόπουλου στη Ελβετία, αλλά ο Τσοχατζόπουλος λέει ότι δεν είναι δικά του, είναι του ξαδέρφου του, του Ζήγρα. Δηλαδή, ο ξάδερφος του που τον διόρισε ο Άκης έβγαλε 80 εκατ. ευρώ από τις συμβάσεις που υπέγραφε ο Άκης; Πραγματικά αυτό το θράσος του Τσοχατζόπουλου τινάζει το νευρικό σύστημα στο αέρα. Άμα έκλεψε ο ξάδερφος σου 80 εκατομμύρια, εσύ τότε πόσα έκλεψες; Διότι να βγεις και να πεις ότι έκλεψε ο ξάδερφος και συ δεν πήρες πρέφα, δεν παίζει το σενάριο αυτό, ούτε σε μυαλό ξανθιάς καβάλα σε ροζ φλαμίγκο.
Αντί να βγει και να πει «Ναι τα πήρα, όπως τα έπαιρναν όλοι, τόσα πήρε ο ένας, τόσα πήρε ο άλλος» και να μας πει και μας δώσει στοιχεία και ονόματα και να του πούμε μπράβο ρε μεγάλε, πάρε και 10 εκατ. ευρώ που μίλησες και πήγαινε να τα φας με την γκόμενα σου, αντ’ αυτού κάθεται και κάνει βλακώδεις δηλώσεις ότι οι λογαριασμοί δεν είναι δικοί του. Τι δεν καταλαβαίνει ο κόσμος;;; Και πες στην κυρία σου να μην βάζει αυτή τη γυαλιστική κρέμα γιατί δεν μπορώ να διακρίνω τις ρυτίδες της στενοχώριας της. Όσο αμείλικτοι είναι αυτοί με τη νοημοσύνη μας, τόσο αμείλικτη πρέπει να είναι η δικαιοσύνη με αυτούς.

Υ.Γ.8: Ναι ανάγωγος είμαι και θα το κάνω το γκάλοπ μόνος μου. Εγώ πιστεύω ότι 9 στους 10 στο ΠΑΣΟΚ είχαν κλέψει. Ποια κεντροαριστερά; Κεντροαριστερά όπως βλέπουμε στο ταμείο.

Υ.Γ.9: Ο «αστειάτορας» Θεοδωράκης είπε – για να γελάσουμε; – ότι αν κερδίσει αυτός μπορεί να ονομάσει το νέο κόμμα της κεντροαριστεράς «Αχελώο».
Ahelloooo!!!
Κεντροαριστερά τη λέγαμε πριν την επίσημη συνεργασία με τον Κυριάκο. Τώρα θα λέμε Κυριακοαριστερά. Η Κυριακοαριστερά της Φώφης.

Υ.Γ.10: Η φύση παράγει ανισότητες είπε ο Κυριάκος, ο άνισος. Γιατί είναι προφανές ότι ο Κυριακός δεν είναι ίσος και το νιώθει αυτό από την πρώτη μέρα της ζωής του. Όλα στρωμένα για να φτάσει εκεί που έφτασε, που το ξέρει ότι αν ήταν γιος του μπακάλη, με αυτά που σκαμπάζει στη Μύκονο θα ήταν ακόμη να κάνει διακοπές. Ο Κυριάκος λοιπόν από τον εαυτό του ξέρει πάρα πολύ καλά, ότι η φύση παράγει ανισότητες και λογικό είναι να μην θέλει να καταργηθούν οι ανισότητες, διότι σε αυτή την περίπτωση αυτός δεν θα υπήρχε. Θα ήταν ο Μίστερ Ανύπαρκτος. Και στο κάτω κάτω ρε παιδιά, η φύση παράγει ισότητες; Τότε γιατί το λιοντάρι τρώει τη ζέμπρα και ο ελέφαντας πατάει το μυρμήγκι; Παιδιά λέει σωστά πράγματα ο Κυριάκος. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Υ.Γ.11: Το μάθατε αυτό, ότι στην ομιλία του Κυριάκου στη ΔΕΘ οι νεολαίοι είχαν σε τάμπλετ την ομίλια του αδερφού της Ντόρας με σημειώσεις του στυλ «ΕΔΩ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ» , «ΕΔΩ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ», «ΕΔΩ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΜΕ»; Μπράβο παιδιά. Με «σκονάκια» θα φτάσουμε στην εξουσία; Όλα γραμμένα; Λογικό. Μπορείς να δεις τον Κυριάκο και να σου έρθει αυθόρμητη εκδήλωση θαυμασμού; Είναι φάτσα για αποθέωση;

Αυτός είναι ο εαυτός του

Υ.Γ.12: Αυτός ο φουκαράς ο Γιώργος Τσελίκας, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ που παίρνει από το πρωί τους δρόμους και ψάχνει εναγωνίως αγανακτισμένους πολίτες για να τα χώσουν στην κυβέρνηση, δεν του πάει καλά ο Σεπτέμβρης. Μετά από εκείνη την συμπαθέστατη γιαγιά που του είπε «Να μην αγγίξει κανείς τον Τσίπρα γιατί κρατάω μπαστούνι», την Παρασκευή ο ρεπόρτερ πήγε σε μία παραλία και ο κύριος του είπε ότι «εκεί στον ΣΚΑΪ είστε μπλε μέχρι θανάτου». Τα μάζεψε ο Γιώργος και όπου φύγει φύγει. Και οι κακομοίρες στο πλατό να φωνάζουν «Ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά, καλημέρα σας».

Υ.Γ.13: Βρήκαν την Μπριζίτ Μακρόν στην Αμερική και ένας Έλληνας δημοσιογράφος της είπε «Σας αγαπούν οι Έλληνες». Ε, λογικό ρε μεγάλε. Αφού είναι σαν ο Μακρόν να παντρεύτηκε τη μάνα του. Και ο Έλληνας με τη μάνα του ξέρεις…

Υ.Γ.14: Διαβάζω τώρα το twitter του Πλεύρη. «Ο Τσίπρας ανακαλεί άδεια χρήσης αιγιαλού στο Νάμμος λόγω συναυλίας, όπου το δημόσιο πήρε φόρους γύρω στα 600 χιλιάδες ευρώ. Ωραίο μήνυμα στους επενδυτές».

Και επειδή είναι επενδυτής ρε φίλε, θα μας γαμήσει κιόλας;

Αυτά παθαίνουν τα ροζ Φλαμίνγκο όταν απομακρύνονται από τη Μύκονο!

Α, να μην το ξεχάσω, για την πετρελαιοκηλίδα ευθύνεται μόνο η πετρελαιοκηλίδα. Νομίζω ότι είναι αρκετά μεγάλη για ν΄αναλάβει μόνη της την ευθύνη.

Μερικές φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους
Keywords
φωφη, χρυση αυγη, αγανακτισμενοι πολιτες, καλοκαιρι, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ΠΑΣΟΚ, βουλη, ραγκουσης, δημαρ, καρατζαφερης, σαμαρας, εκλογες, μερκελ, σόιμπλε, ελλαδα, τραπεζες, τσοχατζοπουλος, καβαλα, ροζ, φας, γκαλοπ, μυκονος, μυρμήγκι, ΔΕΘ, στυλ, τσιπρας, μπλε, twitter, Αντωνης Σαμαρας, εθνικη τραπεζα, κινηση στους δρομους, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, περιστερι, εκλογες 2012, ακης τσοχατζοπουλος, 600 δις, τελος του κοσμου, αμα, κομματα, αγροτικη τραπεζα, αδεια, αυγη, γερμανια, γυναικα, δουλεια, ζωα, καριερα, ξαπλωστρες, ονοματα, ρεμος, σλογκαν, τηλεφωνο, φατσα, φωτογραφιες, χιτλερ, χουντα, αγροτικη, αζημιωτο, ακης, αμαξια, αμερικη, αμμος, ανδρουλακης, ανθρωπος, απλα, βοριδης, γερμανικα, γκομενα, δακρυα, δημοσιο, δηλωσεις, δωσει, εαυτος, ευρω, ειπε, ελβετια, επενδυτης, εποχες, ευθυνη, ευρωπη, ζωης, ζωο, ιδια, ιδιο, υπηρεσιες, θεοδωρακης, θρασος, ομιλια, καλημερα, κυβερνηση, κυριε, κυρια, κομμωτηρια, κομμα, λεφτα, λιονταρι, λιονταρια, μαθηματικα, μακρια, ματι, μπλε, μπορεις, ρεπορτερ, μυαλο, νεοτερος, νοημοσυνη, ξαδερφος, ονομα, παιδια, παμε, πηγαινε, πλευρης, ροζ, πορτες, πρωι, ρυτιδες, σεναριο, σιγουρο, σιλικονη, σόιμπλε, σωπα, στυλ, τοξο, φας, φιλε, φυση, φορα, χρυση, χωρα, καρδια, κυριακου, μια φορα, μπροστα, μυκονο, τραπεζα, τρωει, ωραιο, ξεκινησε, χερια, γιαγια
Τυχαία Θέματα