Ο ανάγωγος της Κυριακής: Άσε μας ρε Βίκυ

Αυτή η χειρονομία που έκανε η Βίκυ Σταμάτη στους δημοσιογράφους, τι σήμαινε; Σας την έφερα μαλάκες, θα ξαναμπώ φυλακή;

Η κυρά Βίκυ χώρισε τον Άκη προφανώς για να μπορεί να κινεί τους λογαριασμούς στο πατρικό της όνομα. Γιατί θα δεσμευτούν όλοι οι λογαριασμοί του Τσοχατζόπουλου. Εκτός κι αν τους μεταφέρει στο δικό της όνομα. Και πώς θα γίνει αυτό; Με διαζύγιο. Αυτά μου είπε ο εξωγήινος. Μπορεί να λέει και τρέλες. Την άλλη φορά μου είχε πει, ας πούμε,

όταν το έσκασε από το τρελοκομείο ότι βγήκε για να υπογράψει με διάφορους τραπεζίτες, να βγουν λεφτά για να πληρωθούν διάφοροι, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να μπουν στο Δαφνί γιατί θα τους βλέπανε. Γι’ αυτό, μεταξύ μας, δεν τον πολυεμπιστεύομαι τον εξωγήινο. Λέει τρέλες. Ό,τι παίζουν μπροστά στον φακό ο Άκης και η Γυαλιστερή του είναι σε απόλυτη συνεννόηση.

Για να δημιουργηθεί μια ψεύτικη είδηση χρειάζονται τρεις. Ο Άκης, η γυναίκα του και ένας πληρωμένος δημοσιογράφος.

Το βασικό είναι ότι ο Τσοχατζόπουλος δεν δίνει κανέναν. Κάποιος του έχει πει ότι θα βγει και θα ζήσει με τα κλεμμένα. Τα οποία είναι άπειρα.

11,5 εκατ. ευρώ έδωσαν στον Κάντα για τα εξοπλιστικά χωρίς να τους τα ζητήσει. Και ήταν διαμεσολαβητής. Αν ο Κάντας πήρε 11,5 εκατ. ευρώ, ο Τσοχατζόπουλος, ο Παπαντωνίου πόσα πήραν; Ο Σημίτης;; Δεν πήρε τίποτα αυτή η μαϊμουδίτσα του εκσυγχρονισμού; Ποιος πλήρωνε όλους αυτούς τους κωλοδημοσιογράφους, τους υμνητές της εκσυγχρονιστικής επταετίας; Για πόσο μαλάκες μας περνάνε;

Πώς μιλάνε ακόμα εκεί στο ΠΑΣΟΚ, που και ο τελευταίος έχει κλέψει τον αγλέορα; Όχι δεν είναι οικιακή συσκευή ο αγλέορας. Ποιος σοσιαλισμός και μαλακίες και ο άνθρωπος στο επίκεντρο. Η τσέπη στο επίκεντρο.

Υ.Γ.1: Ρεσιτάλ ανικανότητας έδωσε ο Κυριάκος στην τελευταία Βουλή. Τον ξεφτίλισε ο Τσίπρας στην ώρα του Πρωθυπουργού. Τι μου δίνεις συγχαρητήρια στην Αστυνομία και μετά έρχεσαι στη Βουλή και μου λες η Αστυνομία δεν κάνει καλά τη δουλειά της; Ποιοι είναι αυτοί που σπρώχνουν τον Κυριάκο στον γκρεμό; Δεν μπορώ να το καταλάβω.
Μπροστά πηγαίνει ο χουντικός, πίσω πηγαίνει ο Ιουδαίος.
Ούτε ο Άρης Πορτοσάλτε δεν σχολίασε την εμφάνιση του Κυριάκου. Από εκεί να καταλάβεις για τι Βατερλώ μιλάμε.

Υ.Γ.2: «Δεν πήρα δώρα από τη Siemens», έλεγε ο φουκαράς ο Μητσοτάκης. Μπορεί να ήταν από τον Άη Βασίλη. Ποιος ξέρει;

Τραγούδι:
Τι μου τι χάρισες αυτή την καφετιέρα,
αφού το ξέρεις ότι δεν θα την αποδεχτώ.
Πάρε μου αν θέλεις μια τηλεφωνιέρα,
για να μιλώ σε κανά ψηφοφόρο μου.

Κυριάκο φαίνεσαι…

Υ.Γ.3: Και ποιος τη χέζει την τηλεφωνιέρα και τη φρυγανιέρα και την καφετιέρα και την μπιζουτιέρα που έλεγε και ο Χατζηχρήστος. 2% προμήθεια έδινε η Siemens απ’ ότι δουλειές έκανε στην Ελλάδα στα κόμματα. Λεφτά μαύρα.

Ποιος τα έτρωγε Κυριάκο;
Ποιος τα έτρωγε Φώφη;
Εγώ ο ανάγωγος ή εσείς οι καθώς πρέπει και με αγωγή;

Αυτά δεν είναι κόμματα, είναι πολιτικές συμμορίες. Γαμώ την πουτάνα μου, όλα αυτά είναι φυσιολογικά;; Δεν υπάρχει κανένα αδίκημα; Όταν μπαίνουν μαύρα λεφτά στα ταμεία των κομμάτων ασπρίζουν; Βάσει ποίου νόμου δεν συλλαμβάνονται;

Υ.Γ.4: Εν τέλει, ο Λευτέρης Αυγενάκης, μπορεί να χαρακτήρισε ως συκοφαντικό το ρεπορτάζ της «Documento», αλλά παραδέχθηκε πως είχε συνομιλία με τον συνέταιρο του φυγόποινου Παπουτσάκη. Χρειάστηκε βέβαια να περάσει σχεδόν μία εβδομάδα από την ημέρα που «έσκασε» το θέμα και να συλληφθεί ο Παπουτσάκης, ώστε να ακούσουμε την παραδοχή του στο «ασφαλές» περιβάλλον των Πορτοσάλτε και Παπαδημητρίου.

Υ.Γ.5: Ξέραμε τον Καραγκιόζη φούρναρη, ξέραμε τον Καραγκιόζη μάστορα, ξέραμε τον Καραγκιόζη δάσκαλο, τον Καραγκιόζη χουντικό μπορεί να τον υποδυθεί μόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο άνθρωπος γαλουχημένος στις φασιστικές ιδέες, πιστεύει όπως στη χούντα ότι θα μιλά μόνο αυτός και οι εντεταλμένοι δημοσιογράφοι. Αυτό δηλαδή που επικρατεί σήμερα. Αυτό που Σκάει ο άνθρωπος.
12 χρόνια έκανε ο Άδωνις να τελειώσει το πανεπιστήμιο και μιλάει για Αριστεία ο μπούφος. Αχρηστεία το λέμε.

Υ.Γ.6: Πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία ζει σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, με αγροτική σύνταξη 320 ευρώ έγινε στην Κόρινθο. Το 60 τμ σπίτι εκπλειστηριάστηκε από τράπεζα στην τιμή των 20.000 ευρώ, καθώς η ίδια είχε μπει εγγυήτρια σε επαγγελματικό δάνειο του γιου της, ο οποίος χρεοκόπησε λόγω κρίσης. Αυτό δεν είναι πρώτη φορά Αριστερά, αυτό είναι πρώτη και τελευταία φορά Αριστερά. Τελειώστε με αυτό το θέμα. Λύστε το.

Υ.Γ.7: Ναι, κάποιοι δείκτες δείχνουν ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, αλλά κάποιοι άλλοι δείχνουν το αντίθετο. Σύμφωνα με έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας, η Ελλάδα υποχώρησε έξι θέσεις (κατέλαβε την 67η θέση, από την 61η θέση που βρισκόταν πέρυσι) για την ευκολία στο επιχειρείν (Doing Business 2018). Για την ιστορία, σε καλύτερη θέση από μας βρίσκονται Αλβανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Ρουμανία και Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Δεν ξέρω αν σε μας οι επενδύσεις έρχονται, αλλά στα γειτονικά κράτη ήρθαν.

Υ.Γ.8: Και μέσα σε όλα να έχουμε και τη Βίκυ να μας δείχνει με το δάχτυλο να κάτσουμε στον άξονά της.
Άσε μας ρε Βίκυ.
Ψάξε να βρεις τώρα πώς θα το ξαναπαίξεις τρελή. Βρες κανά δημοσιογράφο να σου βγάλει και μερικές φωτογραφικές από μακριά δήθεν αναμαλλιασμένη και όταν ξαναβγείς το ισιώνεις το μαλλί και βουτάς στην πισίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα