Νέο ξέσπασμα από την αδερφή της 32χρονης εφοριακού: Φτου σου ξεφτίλα (εικόνα)

Τη στιγμή που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη της στυγερής δολοφονίας της 32χρονους εφοριακού, η αδερφή της ξεσπά ξανά κατά του πατέρα τους.

Δείτε επίσης: Μυστήριο με τον φόνο της 32χρονης στα Πατήσια – «Ήταν πληρωμένος δολοφόνος»

Η στάση του πατέρα τους έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της αδερφής της άτυχης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών

στα Άνω Πατήσια, το απόγευμα της Τετάρτης.

Δείτε επίσης: Οργή της αδερφής κατά του πατέρα στην κηδεία της αδικοχαμένης εφοριακού (εικόνες – video)

Η αδελφή της εφοριακού ξέσπασε κατά του πατέρα της κατά τη διάρκεια της κηδείας και με νέο μήνυμά της στο Facebook στρέφεται ξανά εναντίον του γράφοντας «φτου σου ξεφτίλα».

«Η γυναίκα μου φταίει για όλα», λέει ο πατέρας

Από την πλευρά του, ο πατέρας της 32χρονης κατηγόρησε τη γυναίκα του, λέγοντας πως «η γυναίκα μου φταίει για όλα, αν ήμουν εγώ στο σπίτι, τίποτα δεν θα γινόταν. Έλεγχα τα παιδιά πάντα πού ήταν. Αν έγινε κάτι η Δώρα, έγινε από εμένα. Δούλεψα σκληρά για τα παιδιά μου, μέρα νύχτα. Η Κωνσταντίνα αν με κατηγορεί, δεν ξέρει πράγματα για τη μητέρα της».

«Με τον Γιάννη μίλαγα συνέχεια. Τη Δώρα και τον Παναγιώτη δεν τους άφηνε η γυναίκα μου να μου μιλάνε. Αν το παιδί μου είναι στο χώμα, είναι εξαιτίας της γυναίκας μου. Δεν άφηνε τα παιδιά να μου μιλάμε για να μπορώ να τα προστατεύσω Δεν θα αφήσω πέτρα που να μη σηκώσω για να μη βρω ποιος σκότωσε το παιδί», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Ξεσπά η αδερφή της 32χρονης Δώρας: Αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας (εικόνα)

Keywords
Τυχαία Θέματα