Νέο «άδειασμα» Κακλαμάνη σε Άδωνη – «Να φύγει το ΔΝΤ και να αναλάβει ο ESM (video)

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αίθουσα Σύνταξης», την οποία παρουσιάζει η Κατερίνα Ακριβοπούλου, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, κατά τη διάρκεια της οποίας τοποθετήθηκε για πλειάδα ζητημάτων μεταξύ των οποίων ήταν οι απόψεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη για την αξιολόγηση, ο ρόλος του ΔΝΤ και του ESM,

καθώς και ο ακροδεξιός κίνδυνος που απειλεί την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, σχετικά με την επαναλαμβανόμενη «επιθυμία» του Άδωνη Γεωργιάδη για μη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν δίστασε να τον «αδειάσει» ξανά, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως η άποψη του αντιπροέδρου της ΝΔ δεν απηχεί της κεντρικής γραμμής του κόμματος.

Στη συνέχεια, ο κ. Κακλαμάνης, σε αντίθεση με τη «γραμμή» της ΝΔ σχετικά με την παρουσία του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, τάχθηκε υπέρ της αποχώρησης του Ταμείου και αντικατάστασής του από τον ESM.

Σχετικά με τον ακροδεξιό κίνδυνο που απειλεί την Ευρώπη, ο αντιπρόεδρος της Βουλής ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν έγινε τυχαία». Παράλληλα, υπενθύμισε πως είχε προειδοποιήσει με άρθρα του σχετικά με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην Ε.Ε ώστε να μην κινδυνεύσει η συνοχή της, ενώ κλείνοντας δήλωσε πως γνωρίζει ότι οι απόψεις του αποτελούν μειοψηφικό ρεύμα στη ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα