Νέα τροπή στη δολοφονία της 32χρονης: «Ο δράστης μπορεί να ήταν ήξερε τον πατέρα της»

Σε μία νέα αποκάλυψη προχώρησε τόσο ο πατέρας όσο και η θεία της άτυχης 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών στα Άνω Πατήσια, το απόγευμα της Τετάρτης.

Δείτε επίσης: Μυστήριο με τον φόνο της 32χρονης στα Πατήσια – «Ήταν πληρωμένος δολοφόνος»

Δείτε επίσης: Δολοφονία 32χρονης

στο Β’ νεκροταφείο: Τα βασικά σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

«Φοβάμαι μήπως πήρα κούρσα τον δολοφόνο του παιδιού μου»

Όπως είπε χαρακτηριστικά, το απόγευμα της δολοφονίας, περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο και μάλιστα επιβιβάστηκε στο ταξί του ένας άνδρας περίπου 30- 35 ετών, τον οποίο πήγε στο λόφο Σκουζέ.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Εγώ, εκείνη την ώρα ανέβαινα την Κηφισίας με κούρσα και κατέβηκα μετά. Η τύχη μου η μαύρη με έβαλε να περάσω τυχαία έξω από το Νεκροταφείο και να πάρω, μάλιστα, έξω από το Β’ Νεκροταφείο πελάτη. Εγώ δούλευα ταξί και είχα μια Κύπρια.

Δείτε επίσης: Οργή της αδερφής κατά του πατέρα στην κηδεία της αδικοχαμένης εφοριακού (εικόνες – video)

Την πήρα από το Κολωνάκι και την ανέβασα στο Μαρούσι. Φεύγω, αλλά, επειδή είχε κίνηση η Κηφισίας, φεύγω από Ολυμπιακό Στάδιο, Σπύρου Λούη και κατεβαίνω στον Περισσό. Εκεί, κατέβηκα και έξω από το νεκροταφείο, πήρα έναν άντρα από την πόρτα του νεκροταφείου, περίπου 30 με 35 ετών, και τον πήγα στο Λόφο Σκουζέ, την ώρα που δεν γνώριζα ότι έψαχναν τους δολοφόνους του παιδιού μου. Μπορούν να με δουν και από τις κάμερες. Εγώ ήμουν εκεί, γύρω στις 18:30, σίγουρα, όταν είχαν κλείσει οι γραμμές του τρένο“.

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη αναφέρει πως ο άνδρας κατά τη διάρκεια της διαδρομής με προορισμό το κέντρο της Αθήνας δεν μιλούσε και φαινόταν σκεπτικός ενώ συμπληρώνει “αυτό που σκέφτομαι συνέχεια είναι μήπως ήταν αυτός που μου είχε σκοτώσει το παιδί και εγώ τον πήρα κούρσα“.

«Ο δολοφόνος μπορεί να ήταν από το περιβάλλον του πατέρα της»

Σε μία βαριά καταγγελία προχώρησε η θεία της άτυχης κοπέλας, αδερφή του πατέρα της, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Δείτε επίσης: Ξεσπά η αδερφή της 32χρονης Δώρας: Αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας (εικόνα)

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όταν έμαθε για τη δολοφονία της ανιψιάς της σκέφτηκε ότι πίσω από το έγκλημα κρύβεται κάποιος από τον κύκλο του πατέρα της.

«Στο μυαλό μου σκέφτηκε ότι καθάρισε το παιδί κάποιος από την πλευρά του αδελφού μου, που χρωστά σε όλο τον κόσμο. «Την εκβίαζε ψυχολογικά να του κάνει αυτό που ήθελε αυτός. Τα δάνεια… το παιδί το χωρίς να σκέφτεται. Είχε δανειστεί από όλο τον κόσμο λεφτά και τα είχε παίξει στο χρηματιστήριο να γίνει πλούσιος και τα έχασε όλα. Για όλα αυτά κυνηγούσαν και την οικογένεια», δήλωσε στη συνέχεια.

Οπως και φίλοι και συνεργάτες της 32χρονης εφοριακού, έτσι και η θεία της έκανε λόγο για ένα κορίτσι με αξίες και καλό χαρακτήρα.

Δεν έκρυψε, επίσης, ότι υποπτεύτηκε και πρώην σύντροφο της κοπέλας, που φέρεται να την ζήλευε παθολογικά. «Ζήλευε που πήγαινε στον τάφο του φίλου της» είπε η γυναίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα