Πατέρας σε ρόλο Μήδειας – Έκαψε τα παιδιά του και αυτοκτόνησε (εικόνες – video)

Απίστευτη τραγωδία γράφτηκε στη Νέα ΣμύρνηΒρέθηκε σημείωμα μέσα στο διαμέρισμα από τον πατέρα«Τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο» έγραψε στα τελευταία του λόγια8 και 10 ετών τα αδικοχαμένα παιδιά

Μία οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε το πρωί του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη, όπου δύο μικρά πιτσιρίκια πέρασαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο με τον μπαμπά τους.

O 40χρονος πατέρας, υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, δεν άντεχε να βλέπε

την πρώην γυναίκα του με έναν άλλο άνδρα, πατριό πλέον των παιδιών του και έβαλε φωτιά στο ισόγειο διαμέρισμά του αυτοκτονώντας και παίρνοντας μαζί του και τα δύο μικρά αγγελούδια.

Αυτό φαίνεται σε ένα από τα σημειώματα που άφησε ο άνδρας. Στο ένα έγραφε, μεταξύ άλλων, «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο» και έτσι οι άνδρες της αστυνομίας υιοθετούν το αφήγημα ότι ο ίδιος ο πατέρας έβαλε τη φωτιά.

Ο άνδρας, έπαιρνε τα παιδιά κάθε Σαββατοκύριακο καθώς ήταν διαζευγμένος με τη μητέρα τους η οποία πλέον είχε άλλον σύντροφο, πράγμα που ο 40χρονος δεν μπορούσε να διαχειριστεί

Πληροφορίες αναφέρουν πως σε άλλα σημειώματα έγραφε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει και να σκοτώσει τα παιδιά για να εκδικηθεί τον νέο σύντροφο της πρώην σύζυγο.

Ο 40χρονος και τα δύο παιδιά 8 και 10 ετών εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21 στη Νέα Σμύρνη, όπου και εκδηλώθηκε η πυρκαγιά λίγο μετά τις 6 το πρωί.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο έσβησε αμέσως τη φωτιά και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία.

Ειδικότερα, τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο άνδρας στο «Γ.Γεννηματάς».

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα