Νέα πυρά Μητσοτάκη με φόντο τον Ιβάν Σαββίδη για την εξαγορά μετοχών του MEGA

Μπορεί το απόγευμα της Τρίτης οι Λευτέρης Αυγενάκης, Θοδωρής Ζαγοράκης και Σταύρος Καλαφάτης να επιχείρησαν να ρίξουν τους τόνους στην κόντρα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και ΝΔ, ωστόσο, ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης επανήλθε στο θέμα, ρίχνοντας ξανά «λάδι στη φωτιά» κατά τη διάρκεια της σημερινής του ομιλίας στη γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ).

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης, φωτογραφίζοντας τον Ιβάν Σαββίδη για την εξαγορά μετοχών του

MEGA, έκανε λόγο για «σκοτεινές μοιρασιές όπου παίζει ρόλο η εύνοια της εξουσίας».

«[…] Επιχειρείται σε κοινή θέα μια ωμή παρέμβαση στο χώρο των Μ.Μ.Ε. Με τα λεφτά της νέας διαπλοκής και με τα υλικά της παλιάς. Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες, με αφετηρία μια προκλητική φωτογραφική τροπολογία για χάρισμα προστίμου πολλών εκατομμυρίων, είναι πρωτοφανή και συνιστούν τεράστιο σκάνδαλο», σημείωσε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στρέφοντας στη συνέχεια τα πυρά του στον Αλέξη Τσίπρα:

«Ο κ. Τσίπρας χτίζει μεθοδικά τη δική του διαπλοκή», είπε και πρόσθεσε: «Εμείς οραματιζόμαστε μια χώρα στην οποία κανείς επιχειρηματίας δεν θα χρειάζεται να αποκτήσει πρόσβαση σε Μ.Μ.Ε. για να προστατέψει τα συμφέροντά του».

Υ.Γ: Το πώς βέβαια καταφέρνει, να δηλώνει υπέρ της ελεύθερης αγοράς και ταυτόχρονα να βάζει στο στόχαστρό του μια αγοραπωλησία μεταξύ ιδιωτών, δεν το εξήγησε στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης…

Keywords
Τυχαία Θέματα