Νέα πρόσωπα στην Εθνική – Ποιους παίκτες κάλεσε ο Σκίμπε (εικόνα)

O ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Μίχαελ Σκίμπε, τόλμησε και κάλεσε στην αποστολή για το παιχνίδι με το Βέλγιο στις 25 Μαρτίου στις Βρυξέλλες τους Θανάση Ανδρούτσο και Γιώργο Μανθάτη, δίνοντάς τους το «βάπτισμα του πυρός» με την γαλανόλευκη φανέλα στο πιο απαιτητικό ματς των προκριματικών του Μουντιάλ, δείχνοντας ότι τους πιστεύει πολύ και ότι εκτιμά την παρουσία τους στον Ολυμπιακό.

Από

‘κει και πέρα, ο Γερμανός δίνει την ευκαιρία και στον Κάρλος Ζέκα, ο οποίος πήρε ελληνικό διαβατήριο και θα μπορεί να αγωνίζεται πλέον με την Εθνική μας. Βέβαια, υπάρχει ένας αστερίσκος για τον Πορτογάλο και αφορά το επικείμενο ματς με τους «κόκκινους διαβόλους».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ομοσπονδίας, δεν έχουν διεκπεραιωθεί όλες οι υποχρεωτικές γραφειοκρατικές διαδικασίες για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής και κατά συνέπεια η συμμετοχή του τελεί υπό την αυστηρή προϋπόθεση της έγκαιρης ολοκλήρωσης των συγκεκριμένων διαδικασιών.

Ο Σκίμπε δεν θα έχει τον Καρνέζη στο τέρμα και κάλεσε ως τριάδα τον Καπίνο, τον Γλύκο και τον Κυριακίδη. Τέλος, πήρε μεταξύ άλλων τον Σιώπη του Πανιωνίου, ενώ δίνει και άλλες ευκαιρίες στους Μανιάτη και Γλύκο, οι οποίοι αγωνίζονται πλέον σε άλλες ομάδες και έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη, 21 Μαρτίου και ώρα 11:30, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Την Πέμπτη (23/3) θα αναχωρήσει η ομάδα για τις Βρυξέλλες, όπου κόντρα στο Βέλγιο θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητό και να συνεχίσει την καλή παρουσία στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον Μίχαελ Σκίμπε: Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Δημήτρης Κυριακίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Μάριος Οικονόμου, Γιώργος Τζαβέλας, Κώστας Σταφυλίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Φορτούνης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Μήτρογλου, Απόστολος Βέλλιος, Γιάννης Γιαννιώτας, Γιώργος Μανθάτης, Τάσος Μπακασέτας.

Πηγή: Sport24

Keywords
Τυχαία Θέματα