Νέα επεισόδια οπαδών της Σάλκε στη Θεσσαλονίκη (video)

Ένταση προκάλεσαν και πάλι νωρίς το μεσημέρι οι οπαδοί της Σάλκε στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τους 32 του Europa League.

Oμάδα οπαδών που κατευθυνόταν προς το Λευκό Πύργο, σημείο όπου συγκεντρώνονται αυτή τη στιγμή οι φίλαθλοι του γερμανικού συλλόγου προκειμένου -κατόπιν σωματικού

ελέγχου- να αναχωρήσουν οργανωμένα και με λεωφορεία προς το γήπεδο της Τούμπας, προκάλεσε υλικές ζημιές σε παραλιακό καφέ.

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες έσπασαν πτυσσόμενη τζαμαρία στο αίθριο αλυσίδας καφέ, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός θαμώνα του καταστήματος. Στη συνέχεια απομακρύνθηκαν από το σημείο και κατευθύνθηκαν προς το Λευκό Πύργο. Από την Αστυνομία δεν αναφέρθηκε σύλληψη.

Στο μεταξύ, το μεσημέρι, άνδρας που βρισκόταν με παρέα οπαδών της Σάλκε στην πλατεία Αριστοτέλους προσήχθη για εξακρίβωση στοιχείων στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε προκλητική συμπεριφορά κι όταν έφτασαν επί τόπου αστυνομικοί για να τον ελέγξουν τούς δήλωσε ότι δεν έχει κάποιο έγγραφο μαζί του. Ακολούθως, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου κατόπιν εξακρίβωσης στοιχείων αφέθηκε ελεύθερος. Όπως ανακοινώθηκε, επρόκειτο για νεαρό υπήκοο της πΓΔΜ.

Υπενθυμίζεται ότι ένταση είχε προκληθεί και τα ξημερώματα με οπαδούς της γερμανικής ομάδας να επιτίθενται με γυάλινα μπουκάλια και πέτρες εναντίον διμοιρίας της ΔΑΕΘ.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα