«Να συλληφθούν άμεσα οι τραμπούκοι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής»

Την άμεση σύλληψη των μελών της Χρυσής Αυγής που επιτέθηκαν σε δικηγόρο της Πολιτικής Αγωγής έξω από το Εφετείο Αθηνών, ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης: Επίθεση χρυσαυγιτών σε δικηγόρο της Πολιτικής Αγωγής έξω από το Εφετείο (εικόνες – video)

«Η

βίαιη επίθεση που εξαπέλυσαν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής έξω από το Εφετείο όπου εκδικάζεται η δίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης, εναντίον δύο γυναικών, η μία εκ των οποίων είναι δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής, προκαλεί φρίκη και αποτροπιασμό.

Είναι βαθύτατα γελασμένοι οι απόγονοι του Χίτλερ, αν νομίζουν πως η Δικαιοσύνη θα εκφοβιστεί από τις αθλιότητές τους. Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν άμεσα στον εντοπισμό και τη σύλληψη των τραμπούκων που χτύπησαν τις δύο γυναίκες», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Την καταδίκη της εξέφρασε και η Νέα Δημοκρατία, αναφέροντας στην ανακοίνωσή της:

«Με λόγια δεν χτυπιέται η ανομία»

«Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τη νέα χυδαία επίθεση των οπαδών της Χρυσής Αυγής σε βάρος, σήμερα, δύο γυναικών στο Εφετείο.

Καλούμε τον υποτιθέμενο αρμόδιο Υπουργό κ. Τόσκα, που ισχυρίζεται ότι ζούμε στην πιο ήσυχη χώρα, να αναλάβει στην πράξη τις ευθύνες του. Με λεκτικές καταδίκες δεν μπορεί να καταπολεμηθεί η γενικευμένη ανομία».

Keywords
Τυχαία Θέματα