«Μούτρωσε», αρνήθηκε να κάτσει στο τέρμα και έφαγε τρία γκολ (video)

«Χαμός» έγινε σε παιχνίδι πρωταθλήματος στο Βιετνάμ, όταν διαιτητής πήρε μία απόφαση που δεν άρεσε καθόλου στους παίκτες της μίας ομάδας.

Συγκεκριμένα, τιμωρία δύο ετών «έφαγε» τερματοφύλακας που αρνήθηκε να υπερασπιστεί την εστία του και επέτρεψε στους αντιπάλους να σκοράρουν τρεις φορές!

Το ματς της Ho Chi Minh με τη Long An για τη V-League, έγινε το «έλα να δεις» έπειτα από την απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της πρώτης, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Οι ποδοσφαιριστές της Long

An ήταν έξαλλοι και αδυνατούσαν να κατανοήσουν την υπόδειξη του διαιτητή, με τον τερματοφύλακα Nguyen Minh Nhut ν’ αρνείται να υπερασπιστεί την εστία του και να γυρίζει την πλάτη στην εκτέλεση του πέναλτι.

Μάλιστα, κανείς από την ομάδα θέλησε να συνεχίσει το παιχνίδι, με αποτέλεσμα από το ισόπαλο 2-2, το σκορ να φτάσει στο 5-2, με τους ποδοσφαιριστές της Ho Chi Minh να μη συναντούν αντίσταση στη διαδρομή τους μέχρι την αντίπαλη εστία.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Βιεντάμ τιμώρησε τον τερματοφύλακα της Long An με αποκλεισμό δύο ετών, ενώ τιμωρήθηκαν επίσης ο αρχηγός της ομάδας, Quang Thang και ο κόουτς, Ngo Quang Sang, ενώ, ο πρόεδρος, Vo Thanh Nhiem παραιτήθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα